The Hunters

Tøff gjeng

Bildeblogg

09.11.2022

I dag har vi jobbet med pitten. Jentene har finpusset skissen til oppfinnelsen mens guttene programmerte før mat. En forelder lagde tacoskjell til middag. Etter det gikk vi opp i grillhytten å lagde bål å øvde på presentasjonene. Det ble så mye røyk så vi gikk ned å programmerte.

02.11.2022

I dag har vi sent inn alle rapportene og programmert mye. Vi har spist Beiarn beste lasagne. vi har også laget et skilt og pusset, skjært det.

24.10.2022

i dag har vi hadde en veldig bra dag, vi har fått sponset pizza og lefser. vi har holdt litt på med robot kjøring og rapporter.

05.10.2022

I dag har vi også vært igjen etter skolen. Vi har jobbet masse med en ny problemstilling. De som kjører robot har også vært med, men de har også fått til noen oppdrag. Foreldrene har laget toast og kake?? til oss. Vi har koset oss max i dag!???????

03.10.2022

I dag er vi igjen etter skolen. Vi jobber med programmering og forskningen. Vi måtte finne på noe nytt å forske på fordi det vi først tenkte hadde blitt oppfunnet fra før av. Vi fikk vafler hos foreldrene.

30.09.2022

I dag har vi funnet ut fakta om hva vi skal forske på. Robot gruppa har greid noen oppgaver Super dag :)

30.09.2022

Hei jeg er Nikolai! jeg er bloggeren for TheHunters :) I dag har vi fordelt oss i 3 grupper, En gruppe som kjører robot, en gruppe som forsker og jeg og Gustav som skriver blogg.

Sponsorer

Beiarlefs
Beiarn kommune
Best Tollå, Sigm Troli & Sønn AS
Coop prix
Digipro-helse
John Arne & Roger
M2 service As