Team18

Vi er 18 elever i 7.trinn på Horpestad Skole i Klepp Kommune. 9 jenter og 9 gutter. 

I år er vi akkurat 100 elever på skolen, så egentlig er vi en stor klasse på en liten skole. Det er første året vi som klasse prøver oss og deltar på First Lego League. 


Vi har et godt klassemiljø om dagen, men skal være ærlige å innrømme at det ikke alltid har vært slik. Det blir fort kommentarer og støy når vi kjeder oss. Vi har hatt endel krangling mellom jentene og uro med guttene, men det har blitt mye bedre. Nå er også guttene og jentene gode i lag. 


Vi har modnet og blitt tryggere på hverandre. Flere og flere har blitt flinkere til å ta ansvar. Det kjekkeste vi gjør som klasse er uteaktiviteter som akedag, strandtur, bading og  gruppearbeid som “Kompani Lauritsen” der vi jobber med styrke og utholdenhet i grupper. Vi er gode til å motivere hverandre. (Skoleområdet / Kleppeloen) 


Det var egentlig ikke noe engasjement eller lyst når vi startet opp med first lego league. Bare noen visste var det var og få trodde det skulle bli kjekt. Den første måneden ble lite gjort og læreren vår var like ved å gi opp. 


Men så fikk vi inn sponsorer, ble ferdig med en robot og endte opp med et prosjekt og en modell som gjorde at vi såg fremgang. Vi vet vi lå langt bakpå når det var 2 uker igjen, men det var også da det begynte å skje noe. Vi har hatt det gøy og fått flere og flere til å bli igjen etter skoletid for å jobbe. 

Sponsorer

AVE
BORSHEIM AS
Jæren antirust as
Nov
Sele auto as