Byåsen 4

Bildeblogg

27.10.2020

I dag har vi ordnet pannebånd og nesten gjort ferdig plakaten og presentasjonen! jonathan har jobbet masse med rapporten! alle på laget har hatt det gøy og hatt en bra innstats.

26.10.2020

I dag har vi sydd og nesten gjort ferdig pannebåndene, og forskerne har laget en modell til ideen deres for å gjøre folk aktiv. Innsatsen i dag har vert sånn passe bra det har vert litt lite arbeid men alle på laget er fornøyde.

22.10.2020

I dag har vi sydd pannebånd! Alle hadde det kjempe gøy! Vi har også fått jobbet litt med plakaten. Alle sammen har hatt det gøy og jobbet ganske bra.

21.10.2020

I dag har forskerne funnet ut om hva de skal jobbe med. Det handler om aktivitet når man sitter på bussen. Robotgruppen har gjort ferdig roboten og har startet med oppdragene, de mangler bare noen får deler for å løse de forskjellige oppgavene. Laget har samlet inn masse penger allerede nå har vi ca 1400 kroner! måten vi får penger på er å pante flasker jeg synes det funker ganske bra. Alle har jobbet bra i dag og alle har fått jobber!

20.10.2020

I dag har vi lagd buttons til laget, markedsføring har jobbet med plakaten. Vi fikk ikke snakket med forskerne fordi de var på et møte. "Vi har lagd buttons og alle på laget har jobbet bra" sier Carla (leder av gruppe 13)