RILplay


Vi er RILplay og dette er noe av det vi har jobbet med til first lego leauge, vi har tatt noen bilder av arbeidet vi har gjort. Vi har jobbet hardt og hjulpet hverandre mye. Vi har forskjellige grupper som har jobbet med masse forskjellige ting noen har fått tak i sponsorer. gruppa med den beste ideen har jobbet mye får og få til løsningen sin.


Bildeblogg

06.11.2020

Fredag. I dag fikk vi akkurat vite at finaledagen som er i morgen (lørdag) er avlyst pga korona. Folk er sur/deppa/irritert/lei seg osv.. Vi har jobbet veldig mye alle sammen. Vi har gledet oss til det her. Men mest sannsynlig får vi gjort noe digitalt og sendt inn til FLL. Prosjekt gruppa skal framføre det de har jobbet med til oss. Alle andre grupper øver seg bare på det de skal si, selv om det er avlyst.

05.11.2020

Torsdag. Robotgruppa finpusse på det de har gjort og øver seg på det de skal gjøre på lørdagen. De sliter litt med roboten men ellers går det bra. Prosjektgruppa har øvd på hva de skal si på lørdag. De har også gjort ferdig presentasjonen sin. I gymmen tok vi et bilde av alle i rilplay.

04.11.2020

Onsdag. Kjerneverdi gruppa holder fortsatt på med presentasjonen og prosjekt gruppa holder fortsatt på med rapporten. De er nesten ferdige. Sponsorgruppa har ringt ferdig, og har hjulpet veldig mye med og skaffe inn penger. Prosjekt gruppa holder også forsatt på å skrive rapport. Robotgruppa holder på med tredemølle og vektmaskin.

04.11.2020

Tirsdag. Kjerneverdi gruppa holder på med presentasjonen. Prosjekt gruppa er godt i gang med rapporten. Sponsor gruppa hadde fått en fruktkurv fra rema 1000 i forrige uke. Den spiste de opp som feiring på at de har fått ca 7000 kroner.

03.11.2020

Mandag - på mandag var prosjektgruppa litt uenig i ting. Men dem gikk også rundt og spurte folk om dem hadde VR briller.. - Kjerneverdi gruppa ble ferdig med rapporten, dem skrev også videre på presentasjonen. - Robotgruppa er ganske godt i gang. Dem jobbet med tredemølle og vektmaskin på mandag.

30.10.2020

Fredag. Kjerneverdi gruppa er godt i gang med rapporten. Prosjekt gruppa sliter litt. Sponsorgruppa har en pause fra å ringe. Robot gruppa er har gjort mange oppdrag med roboten. Så alt i alt, jobber alle gruppene godt med det de skal.

29.10.2020

Torsdag. Alle fortsatte med det de skulle. Sponsorgruppa ringte papirfabrikken, de har ikke fått svar enda. Alle de andre gruppene er på god vei. Kjerneverdi gruppa og prosjekt gruppa fikk et ark der det sto hva de skulle gjøre framover. De ble litt sjokke da det sto at de skulle lage en rapport med 1000 ord. Men de klarer det nok.

28.10.2020

Onsdag. Vi intervjua alle gruppene. Sponsorgruppa begynte å ringe rundt til forskjellige bedrifter. De ringte f.eks Rema 1000, og fikk en fruktkurv, epler fra Kiwi, roser fra lavender. De hadde tenkt til å ringe bunnpris, Jernia, Coop Prix, XXL, og nomek. Robotgruppa har programert roboten fire oppdrag så langt. Kjerneverdi gruppa holder på med presentasjonen og rapporten. Prosjektgruppa venter fortsatt på en telefon fra Rush.

28.10.2020

Neste dag / tirsdag, begynte vi å jobbe på gruppene, robotgruppen hadde begynt helt fra dag en da. Alle gruppene begynte å jobbe med det de skulle. Sponsorgruppen begynte å skrive ned plasser de skulle ringe. Kjerneverdigruppen begynte med stikkord, så rapport.

28.10.2020

På dag sju / mandagen uke 44. Fikk vi vite hvem som hadde vunnet, altså hvem som hadde fått mest stemmer, så skrev vi søknader til de gruppene vi ville være med i, senere fikk vi vite om vi kom i en gruppe eller ikke, og hvilken (hvis vi kommer i en gruppe). De som hadde vunnet presentasjon konkurransen, begynte å jobbe videre på ideen.

28.10.2020

På dag tre stemte vi fram et lagnavn til gruppa vår og begynte og lage logo. Vi fortsatt på og finne løsningen på problemet vårt.

28.10.2020

På dag seks framførte vi. Folk var nervøse, men alle gjennomførte. Når alle hadde fremført, stemte vi på de vi ønsket skulle gå videre og syntes var best. Alle fikk en lapp hver til å stemme på.

28.10.2020

På dag fire begynte vi å øve på fremføringen, og folk gjorde det siste de trengte på presentasjonen.

28.10.2020

Dag fem stemte vi fram et lagnavn til gruppa vår og begynte og lage logo. Vi fortsatt på og finne løsningen på problemet vårt.

28.10.2020

Neste dag begynte vi med å lage presentasjoner, tegninger, plakater og modeller og sånt. Robotgruppa begynte å jobbe med robotene sine.

27.10.2020

Første dagen fikk vi grupper, vi begynte å komme opp med problemstillinger og ideer til løsninger. Vi begynte å lage presentasjoner. Vi fikk også høre om robotgruppa. Vi sendte inn søknad om vi ville være med. Senere fikk vite hvem som kom på robotgruppa

Sponsorer

Adresseavisen
BN Bygg
Kiwi
Lavendel blomster Ranheim
Rema 1000