Gjøvik

Gjøvik er en av de 4 store mjøsbyene og ligger på vestsiden av Mjøsa med utsikt mot Ringsaker i øst og Kapp og Skreia i sør. 


Byen ligger lengst sørøst i kommunen, rundt Hovdetoppen i bakket landskap som skråner ned mot Mjøsa. Gjøvik er bygd omkring Hunnselva, som ga grunnlag for tidlig industri i byen. Langs Hunnselva finner vi også Vitensenteret Innlandet, som er et av 13 regionale vitensentre i Norge. 


Vi sier som Vazelina: 

"På Gjøvik der har vi det bra.
Der væks det blommer i gaten, det er det vi vil ha.
En hovedstad ved Mjøsa for flatbygding og døl,
Ja hvis du tviler kæn du reise hit sjøl."

Årets turnering avholdes i Gjøvik olympiske fjellhall.

Under OL i 1994 ble det spilt ishockeykamper i Fjellhallen på Gjøvik, som er verdens største hall bygget inn i et fjell. 


Les mer om fjellhallen her: https://www.fjellhallen.no/turistinformasjon/

1. april starter påmeldingen til årets turnering! 


Vitensenteret Innlandet i samarbeid med Tekna og NTNU inviterer til en innholdsrik og minneverdig konkurranse den 12. november. Vi utvider turneringen og håper på stor deltagelse under årets turnering. Vi dobler antall lag i Explore og Challenge, slik at enda flere kan få oppleve gleden med First Lego League. 


Dette året legger vi også til rette for at hele familien kan ta turen til Gjøvik. Konkurransen er flyttet til Gjøvik olympiske fjellhall, som ligger bare et par steinkast unna Vitensenteret. Her blir det mulighet for å kombinere aktiviteter på Vitensenteret med en innholdsrik og fartsfylt turnering i First Lego League. 


Vi gleder oss til å ta imot deltagere, veiledere, foresatte, besteforeldre, søsken og andre skuelystne denne lørdagen!  En dag fylt av MORO MED MENING! Meld dere på! 

Påmelding

30
Totalt ant. plasser
0
ant. ledige plasser
0
ant. på venteliste

Program

Sponsorer

Prisvinnere

Turneringskomité Gjøvik

Torgeir Osmo
Prosjektleder
tlf: 99276570