Green machine

Green Machine består av:   


  • Isak Mortensen Attwood
  • Elise R-J
  • Ulrik Omnes Sørbodten
  • Mathias Alexander Gauslaa
  • Rebecca Wennesland  

                                             ✐ -Vi prøver på og lage en mer miljøvenlig måte til                                                                            og frakte ting på.

MAKE THE MACHINE GREEN!

Bildeblogg

10.11.2021

Det miljøvennlige toget Dette er et tog som går på planter og søppel! Og som er også laget av resirkulert søppel og ting.

09.11.2021

Lastebilen Dette var det første vi skulle bygge som egentlig var en oppgave som man måtte begynne med. Så bygget vi litt last til den!

02.11.2021

Jeg heter Aleksander. Jeg liker å spille Beatstar. Jeg er 10 år. Jeg liker å høre på musikk og jeg liker å lage musikk. Jeg liker å lage filmer. Mine favorittland er Sveits, Australia, Japan, Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, New Zealand og Frankrike.

02.11.2021

Jeg heter Elise jeg er 10 år. På fritiden liker jeg å være med venner og familie. Jeg liker også veldig godt å være med dyr.

14.10.2021

Jeg heter Isak Mortensen Attwood. Jeg elsker å spille Roblox (CheifFloopey). Når jeg ikke spiller Roblox elsker jeg og gå på tur med telt.

14.10.2021

Jeg heter Rebecca W.? Jeg elsker hester. Jeg elsker og dekorere og møblerere. Jeg liker youtube , jeg liker og spille minecraft på ipad og playstation!