Nævlisan


Hei!

Vi er 12 glade, motiverte og livlige jenter fra Neverdal EnSpire skole som elsker First Lego League. Vi har vært med to ganger før og vi har som mål å ta med pokalen "hjem" til skolen.


Vi kaller oss for Nævlisan og har lag nummer 12. I år har vi kranglet oss til å delta, og siden vi ikke får så mye tid på skolen bruker mye av vår fritid til å øve og jobbe med det innovative prosjektet. 


"Heia Nævlisan gå nå på, vi skal vinne nå nå nå!" x 20 000 

Bildeblogg

07.11.2022

ENDELIG LOGOen er FERDIG!!!

07.11.2022

Det har vært mange timer med koding.

07.11.2022

Her er vi og vårt FLL hjørne :) Alle reglene for robotering henger på veggen og og på skolens tv er FLL Generic Match Timer på.

26.10.2022

Vi valgte at vårt prosjekt i år skulle være en "hybrid" båt som er også drevet av vannkraft. Under båten er det tre eller flere rør med turbiner inni, og på det smaleste partiet av røret ligger en generator. Når vannet kommer inn i røret går det rett inn i turbinen som snurrer rundt, når vannet har kommet til enden av røret (der generatoren ligger) går vannet veldig raskt gjennom generatoren som da som da lager elektrisitet til båten og gir båten framdrift. Vi valgte og bruke denne ideen fordi utslipp av avfalls stoffene til båter er et problem, og det måtte løses.

Sponsorer

Eidissen Consult AS
Elon
Invis
KigOk
Meløy Videregående skole
NITO-Norges ingeniør- og teknologiorganisasjon
Ramnan AS
Snarkjøp
Yara