Techno Builders

Vi heter Techno Builders vi kommer fra mørkvedmarka skole. Vi er 17 elever. Det er 10 jenter og 7 gutter. Vi har vært med på fll 4 ganger, dette er det 5 året vi er med på fll.
 

Vi har jobbet veldig bra, vi er veldig nysgjerrig på forskning å og oppdage nye ting.
Vi er flinke til å samarbeide med hverandre, vi jobba med fll etter skola, de som vil får komme. Vi er glad i å hjelpe hverandre når det trengs. Vi synes at det er veldig stas å gøy og intervjue f.eks folk fra NTNU. Vi blir ofte inspirert av andre og hverandre.

Vi vant regional finale her i Bodø i fjor. Det koster jo veldig mye penger for 17 elever så da fant vi ut av at vi må skaffe oss sponsorer. Pluss at vi fikk 10.000 kroner av Iris når vi vant regional finale. Vi jobbet veldig mye. Plutselig var dagen når vi skulle reise til Ålesund. Vi skulle først ta et fly til Bergen så til Ålesund, men flyet ble kansellert 3 ganger. Vi ble veldig lei oss så vi trøstet oss med bowling helt til den fantastiske nyheten kom! Widerøe var blant annet en av sponsorene våre, og de hadde vært så grei å fikset et privat fly som dro til Ålesund direkte! Så vi måtte sove på hotell i Bodø så dette var på den lørdagen alt skjedde. Vi kom til arena bare noen minutter før det startet. Vi rakk det heldigvis! Vi vant ikke i Ålesund men vi ble en av de nominerte i kjerneverdi prisen. Vi i techno builders hadde meldt vår fantastiske veileder på veilederprisen. Å gjett hva han vant! Han ble veldig glad, vi tror han felt en tåre. Vi sov på et hotell nært en lekeplass å sentrum. Så tok vi reisen tilbake fra Ålesund til Bergen så videre til Bodø.

Bildeblogg

22.10.2022

Hvordan vi deler med dere. OPEN SOURCE Vi ønsker å dele med andre sånn at de kan se løsningene og oppgavene vi jobber med. Og generelt at vi har lyst til å innkludere andre lag slik at de kan ta inspirasjon, Ikke at de skal kopiere oss men at de kan ta innspirasjon og kanskje til og med gjøre den bedre. Vi i Techno Builders bruker OS, OS står for Open Source.Det vi har delt er på Git hub som ligger på internett der alle kan se det, som vil si alle i hele verden inkludert de som jobber med FLL. Åpen kilde kode for oss betyr at vi deler våre ideer og løsninger relatert til FLL. Her nede kan du se alt vi legger ut på GitHub: https://github.com/trainerhawks/SuperPowered

08.10.2022

Vi har laget dans, vi er ferdig med robot bordet det er bra. Vi har bygget verktøy, de har blitt bra. Det er veldig gøy med å jobbe med fll. Vi jobber med fll på skola og etter skola, det er sånn at på kveldene så kommer de som vil komme, det er ikke noe forventninger på at alle skal komme på kveldene. Det beste med fll er at man sier til de voksne hva du vil gjøre så ordner vi det, vi er veldig opptatt av at alle skal få gjøre det de er gode til, og det de vil. Vi har det gøy på kveldene å på skola. Vi deler inn i grupper når vi jobber det er gøy. Vi har vært flink å inkludere andre og be om hjelp.

Sponsorer

1 - CoWork
2 - Widerøe
3 - Nordland Fylkeskommune
4 - Septem
5 - Løvold Solutions
6 - IRIS
7 - Power Office
8 - Optronics
9 - Alstad Maskin
DIPS
FAU Mørkvedmarka
Salten Kraftsamband
Tranøy Fyr