The Funny Company

Vi er et lag som består av 20 personer, og lagnavnet vårt er the funny company, på vårt trinn er vi 37 elever, men siden det ble litt for mange delte vi oss i to, de valgte og hete «the musks» og siden vi egentlig skulle være ett lag tenkte vi at vi skulle finne noe som passet i lag, da var det noen som kom på «the funny company» siden Elon Must har et firma som heter «the boring company» 

Bildeblogg

19.10.2021

Torsdag 14. oktober var 5 elever fra På jekta storsenter, der de møtte senter sekretær Ellen Emaus, Først spurte de om hvordan varetransporten var nå for øyeblikke så fortalte vi om hva vi tenkte kunne gjøre, nemlig ett rullebånd som frakter varer til hvor det skal, vi hadde med en demo og visste den, etter det fikk de gå gjennom tre A7 lagere på jekta, de forteller at det var veldig lærerikt.

19.10.2021

Nå er det bare noen uker igjen til første konkurransedag, endelig har medeleve begynt å skjønne hva de vil i konkurransen, i dag skal vi ha en Lego league dag, det andre laget har blitt sponset av Coop extra, å de valgte å gi oss ingredienser til nachos, noen er på skolekjøkkenet å lager nachos mens andre koder,bygger,skriver osv, selvom vi er to lag hjelpe vi hverandre gjennom konkurranse.

04.10.2021

Nå har laget blitt ferdig med å bygge de forskjellige posene til cargo Connect banen, det er ikke alle som er så glad i Lego og koding, men vi gjør andre ting som bidrar til god stemning og at laget kommer seg framover. Noen jobber med å bygge Lego og finne ut hva som er hva og bare bygge forskjellige roboter.