Dream Team

Vi er en klasse med 23 fantastiske og morsomme barn.

Vi kan være veldig tullete, og finner alltid på noe gøy.

Vi er veldig flink med lego-bygging.

Vi har vært med på First Lego League før, men det var en mindre konkurranse.

Vi er veldig nysgjerrige og veldig rampete.

Vi er samarbeidsvillig og hjelper hverandre.

Vi liker å forske og bygge Lego, og er veldig kreative.

Vi er en klasse med god harmoni.

Vi elsker å være i aktivitet, og vi er litt rare.

Bildeblogg

11.11.2021

Dette er logoen vår :)

11.11.2021

I dag har det vært generalprøve.... Vi hadde invitert de andre klassene på trinnet og flere fra administrasjonen. Det gikk veldig bra! Nå skal vi bare øve oss litt mer, så er vi klare til lørdagen! Om vi ikke vinner noe, så skal vi iallfall ha det gøy :)

03.11.2021

Vi har fått en ekstra time til å jobbe med first Lego League fordi Torill vil få oss ferdig. Kjerneverdi gruppen jobber med å bygge logoen vår i Lego men vi gikk tom for lilla farge så vi må bruke en lysere farge. Vi prøver å bli ferdig med de fleste plakater og problem-løsningen vår.

01.11.2021

Nå stresser Torill med å få oss ferdig! Teknologi gruppen prøver å lære seg å programmere roboten, de ble plaget i starten men de lærer seg mer etter vært. Forsknings gruppen jobber med løsningen å forsker mye på det og skriver ned hva de skal presentere. Kjerneverdi gruppen altså Tiril og Hanna skriver denne bloggen og de andre på gruppen bygger logoen vår i Lego. Noen ganger bruker vi i begynnelsen å oppsummere hva vi har gjort.

25.10.2021

Vi har hatt felles valg på logo, lagnavn, problem og løsning som alle har fått bestemme og ikke bare en gruppe. Vi har tatt morsomme bilder av hver enkelt elev i klassen og skrevet om hva de liker å gjøre, og hvilken transport de liker best. Vi har jobbet veldig mye og hatt mange oppsummeringer. Teknologigruppen plages med programmeringen, men vi tror på dem Vi har fått jus som belønning på slutten av en time fordi vi har jobbet så godt.

25.10.2021

Teknologi gruppen fikk 10.klasse til å komme å hjelpe med å programmere roboten. Vi skriver rapport om hva vi har forsket på å litt forskjellig.

21.10.2021

I dag har vi jobbet med litt forskjellig. Vi har tegnet en logo. Vi forsker på å lage lastebiler mer miljøvennlig via søppelkraft og Vi intervjuer bedrifter om søppelforbrenning. Vi prøver å programmere roboten klar til konkurranse.

21.10.2021

Vi dro til byen med tog for å se og undersøke transport. Vi så på hvordan tog og togskinner fungerer og vi dro innom Østbø å så på hvordan transport fungerte der.

Sponsorer

Bane Nord
Bodø kommune
Coop
Enkon
Rema 1000
Sn Trykk og design
Østbø