Team Kila & Company

Vi i vårt lag kommer från Kila skola och är tjugo elever som har jobbat med att ta fram en lösning. Samarbetet i laget har gått upp och ner. Det har både varit mycket tjafs, skratt och röstningar för att komma fram till saker. Positiva tankar och kommentarer men också att man inte vet vad man ska göra. Man har inte varit rädd om att säga vad man tänker på för idéer. Roboten har gått framåt och gruppen är bra på att bygga samtidigt som dom blir bättre på att programmera. Marknadsföringsgruppen och montergruppen har styrkorna med att samarbeta, skratt, positiva kommentarer och informerar varandra om hur långt man har kommit. Det vårt lag heter är Kila & Company och vi längtar till att tävla i FLL! 

  

Bildeblogg

12.11.2021

Vi blev just klara och det gick bra. Nu är det bara ladda om till imorgon.

12.11.2021

Vi jar blivit sponsrade och våra tröjot är klara. ( Är ofc inte hela klassen på bilden.)

10.11.2021

Här så finslipar dom sin rapport...

10.11.2021

Sista dagen med fll tills tävlingen börjar...

09.11.2021

Filmen börjar att bli klar det är bara finslip gruppen behöver göra.

09.11.2021

Efter lovet har laget kommit ett steg närmare att bli klara. Dom har även tagit ett framsteg i hur många uppdrag vi dom har klarat.

29.10.2021

Vi har ritat olika fordon som är färgade med färgglada pennor. Dom är i teamat cargo.

25.10.2021

Vi har gjort en mini model av hur fartyget kommer att fungera. Bak ser man hur vår motor ser ut och den är byggd i plus plus. Allt är byggt i kartong, efter det målad och i hytten sitter den som kör. På taket sitter våra solceller och solfångare. Gruppen gjorde en till motor också.

25.10.2021

En utav roboten som vi har programmerat för att klara av uppdragen i årets tävling. Det har gått upp och ner men det brukar lösa sig i dom mörkaste stunderna. Det var någon som visade gruppen hur man gjorde i blrjan och hjälpte gruppen på vägen. Budget Compan är den som är på bilden, verktygen på roboten funkar till det mesta.

25.10.2021

Vi döpte oss till Kila & Company. Temat blev miljö och fordon, montern gjordes om en gång tills den blev som vi ville. Det var en grupp som gjorde montern medans dom andra i klassen fixade och skrev annat. Sammanfattning av montern, kreativa, mönstrad och färgglad.

Sponsorer

Sala Heby Energi