Team Læringslab

 
Team Læringslabb Trivselsgruppen lager mat, god trivsel og finner måter vi kan bli et bedre lag.

Programmeringsgruppen programmerer og er kommet veldig langt.

Forskergruppen har fått masse ideer og er flink til å samarbeide.

Og markedsføringsgruppen har funnet masse sponsorer og sender masse Mail, og nå har de noen faktura de må sende ut…så jeg vil si vi er et godt lag<3


Bildeblogg

09.11.2021

9/11-21 I dag skjer det ikke noe spesielt vi må skrive ferdig rapporten og hente en plakat som skal på standen. Trivsels-gruppen skal ikke lage noe i dag og nå har vi fått hefter til de som ikke har noe å gjøre for eksempel trivsels-gruppen. Nå har vi noen på programmerings-gruppen som er ferdig med de oppdragene.

01.11.2021

I dag holder markedsførings-gruppen på med å lage rapporten. Gruppen fordelte oppgavene litt slik at vi fikk gjort alt litt fortere. Vi har også samarbeidet med forskningsgruppen med tanke på standen.

14.10.2021

Forsker-gruppen har kommet langt. De samarbeider godt og kommer godt overens. I Dag så holder forskningsgruppen på med forske på produktet de fant opp.

13.10.2021

Robot- gruppa har kommet godt i gang med oppgavene men syntes noen oppgaver kan være litt vanskelige. Men de samarbeider godt og hjelper hverandre når det trengs.

13.10.2021

I dag var trivsels- gruppen så snill å lage pizza. Trivsel-gruppen handlet ingrediensene i går. Og Trivsels-gruppen planlegger å lage vafler neste uke.

Sponsorer

Artic circle motorsykkelmuseum
Bohlin Maskin & Transport
Extra Selfors
Forsmo maskiner og transport AS
Hotell Helma
ID reklame
Joker
Kvarøy fiskeoppdrett
Momek
Søsterne Renhold