Team Tynset

Hei vi kommer fra Tynset barneskole. Vi var 62 personer som jobbet med First Lego Leauge men det var bare 30 personer som sendte søknad og de fikk lov til å være med. Vi står får verdens største spark men også et styggeste rådhus. På First Lego Leauge jobber vi med litt forskjellige ting som f.eks blogg, design, programering og vi forsker. Vi er mange intreserte som jobber med First Lego Leauge. Og alle liker jobben sin på First Lego Leauge. 

Bildeblogg

11.11.2021

Her tester vi Pit-game, som mange syntes var gøy. Dette håper vi får oppmerksomhet på Gjøvik. Designergruppa kom opp med ideen og startet på prosjektet. Bloggergruppa og forskergruppa hjalp til med skiltet.

08.11.2021

Vi startet dagen med et morgenmøte der vi var samlet og snakket litt om hva som måtte innleveres. I dag så er det den skriftlige delen som må prioriteres. I løpet av morgendagen så skal vi få vite hvem som skal få være med til Gjøvik, så alle 34 som fikk være med på FLL er veldig spente på om de får være med. Det er bare noen få som får være med til Gjøvik og derfor så jobber alle veldig hardt for å bli ferdig med det som skal innleveres. Forskergruppa jobber med rapporten og designergruppa jobber med en plakat som skal beskrive hvordan den ekte typen skal være. Programmeringsgruppa jobber for harde livet for å få til oppdrag med roboten og resten jobber med å fullføre kjerneverdirapporten og teknologirapporten.

05.11.2021

Kaken jeg bakte var stort som et hus, men VIPS plutselig var den som en liten lus. Idag har vi hatt kakelotteri for å tjene litt på inntekta i budsjettet vårt. Vi hadde en gulrotkake og 2 sjokoladekaker. Vi hadde også 6 kanelsnurrer som noen vant.

04.11.2021

Nå er vi snart i mål vi kommer til å stikke som en nål dere burde være redd oss for vi er klare til å sloss vi har jobbet godt som et lag dere kommer til å føle sterk ubehag så gru dere til kamp for vi vil gi dere varm damp

03.11.2021

Det nærmer seg slutt, men å vise hemmeligheten er forbudt. Her ser du arbeid av en gutt som jobber som krutt! Vi står på og dette må gå nå ruller prototyper ut og de skal poleres med lut og klut. Nå skal vi snart konkurrere med simulerere og produserere, om hvem som er best i Lego Leages store test!!

02.11.2021

Team Tynset er sterk og rå, sammen skal vi alle slå, med smil og stolthet reiser vi frem, med pokalen i bagasjen og happiness hjem

29.10.2021

Baller i luften? Vi har mange baller i luften men vi må ikke miste fornuften Snart skal vi kjenne på duften av gull fordi FLL er ikke noe tull, men nå må vi slutte å blogge, fordi vi skal ut å jobbe:)

28.10.2021

Her er testrampa som skal brukes i pit - konkurransen vær. Her kan det vinnes fine premier:)

27.10.2021

Programmeringsgruppa jobber nå med å forske på sensorer og fikser roboten. Byggeteamet hjelper til å bygge armer, hjelpe til å reparere og mye annet.

26.10.2021

I dag driver vi og jobber med prosjekte vårt og vi trur det blir veldig bra. Noen blir tatt ut til å jobbe i dag.

22.10.2021

Noen av designerne jobber med å lage en infofilm om oppdraget. I infofilmen de lager så er det noen roller som folk har lyst til å spille, så de bestemte seg for å lage en audition. De jobber med hvordan oppsettet til filmen skal være.

20.10.2021

Jeg heter Julie. Jobber med media og blogg. Sammen med 7 andre personer. Vi gjør litt forskjellig men vi tar veldig mye bilder av de andre som jobber på FLL.

08.10.2021

Her tester vi koden som eleven har programmert

08.10.2021

vi jobber med og programmere roboten. Her har en elev prøvd og lage en kode for og få roboten i bevegelse

01.10.2021

Her intevjuer elevene eieren på rema 1000 på Tynset

01.10.2021

Her er det litt prøvekjøring på gang. I dag har vi fått litt arbeidsoppgaver som vi koser oss med??

01.10.2021

Her jobber elever på Tynsetbarneskole som forskere.