Vallatorpsskolan 9A

Välkommen till våran blogg.

Vi är 22 elever i 9a från Vallatorpsskolan som ska delta i First Lego League. Vi är kreativa, effektiva och vi jobbar på hårt. Vi jobbar så bra som vi bara kan. Alla av oss gör sitt bästa för att komma vidare och förhoppningsvis vinna tävlingen. 

Ha en trevlig dag!

 


 


Bildeblogg

11.10.2018

Hejsan våra läsare. Idag jobbade vår grupp med att bygga banan och se till att robotten ska klara den. Som ni kan se vi är glade när vi jobbar och blickar frammåt. Vi ger varandra feedback och peppar varandra. Forsningsgruppen fortsätter att kämpa på och forska kring rymden. Dom försöker hitta information om hur man skulle kunna skicka mat, vatten och bränsle till vårt rymdskepp. Marknadföringsgruppen kämpar med att hitta ponsorer och uppdaterar våra socialamedier. Vi diskuterar och resonerar kring hur vi skulle kunna sälja in vår ide. Gruppen har kul tillsammans och vi skrattar. Nästa uppdatering kommer på tisdag då vi har våran lektion. Ha det så bra så länge.

09.10.2018

Idag jobbade vi med marknadsföring, vi letade efter sposorer och vi planera vad vi kan berätta för dummarna. Andra jobbade med roboten- hur den ska se ut och vad den ska göra. Andra från denna grupp tittade på gammalt uppdrag för att se hur andras roboter funkade och hur avanserade de var. Alla jobbade med någonting så att vi ska ha möjlighet att gå vidare i tävlingen. Forsgruppen jobbade med hur vi ska kunna skicka mat, bränsle och vatten till rymdskeppet.

04.10.2018

Vi är 22 elever från Vallatorpskolan som ska delta i First Lego League. ... Vi är kreativa, eftektiva och vi jobbar hort. Vi jobbar så bra som vi bara kan. Alla av oss ger sitt bästa för att vinna tävlingen. Alla i klassen hjälper till. Alla i klassen är bra på olika saker. Några tykcr om att bygga roboten och banan. Men någa tycker om att skiriva på bloggen. Andra hittar sponsorer. Våra kompisar heter: Alex, Alfred, Amadeus, Clara, Elin, Emma, Hannes, Hamilton, Herman, Izabell, Jonatan, Kim, Laticia, Linus, Lowe, Lucas, Ludwig, Mikaela, Mohamad, Nina, Oscar och Zuzanna.