Strawberry πs

Strawberry pi er et fint jentelag fra Norges Realfags Gymnas- Ungdomsskole (NRG-U). Vi er 9. og 10. klassinger og samarbeider godt på tvers av klasser og trinn. Noen var med i fjor og noen er med i FLL for første gang. Vi trives godt og håper vi gjør det bra i Scandinavian Innovation Award og den skandinaviske finalen!

Bildeblogg

14.02.2022

Klar for SIA! Veilederen vår kunne ikke komme, så Skjelettet Bob kom til utsetning

20.01.2022

Her er bilde fra møtet vårt i dag med norconsult, de hjalp oss meget i tilegg til at vi hadde et til møtet tidligere på dagen med en container spesialist fra HMM som hjalp oss med prosjektet vårt

15.01.2022

I dag hadde vi møte DNV, et container og shipping selskap og lærte mye nytt. De ga oss masse flott tilbakemelding på prosjektet vårt og ga oss et mye større perspektiv på business vi designer produktet vårt for.

12.01.2022

Møte med Maritime Optima! Vi lærte masse nytt om reisen til containere og hvem som betaler når skip og containere synker.

08.01.2022

Hei, i dag har vi jobbet med å programere Micro biter til prosjektet vårt og organisert mappene våre for å få oversikt over alt. Vi jobber med å oppdatere raporten og å utvikle en ny og bedre prototype.

21.10.2021

Vi startet å 3d printe, nesten ferdig med hettegensere, ferdig med kjerne verdier presentasjonen, rapporten er fortsatt i prosessen og robot oppgaven vi drev med har vi løst.

18.10.2021

Lørdag 16.10: I dag fortsatte vi å jobbe med robot programmeringen og ligger nå ganske greit an. Vi ble også enige om å gi 6000 kr til guttene av våre sponsor penger for å vise våre kjerneverdier. Ellers begynte vi på den store rapporten og på kjerneverdi presentasjonen. Til slutt har vi startet på å designe hettegensere våre.

12.10.2021

I dag var den første dagen etter høstferien. Siden Internettet ble skudd av i Bærum, var det vanskelig å jobbe, så i dag ble det litt mer av en muntlig økt. Vi snakket mye om hvordan vi skulle feste en såkalt "flytevest" uten å ødelegge konteineren og gjorde den matematiske delen som var å regne ut hvor mye av stoffet som trengtes med tanke på tettheten til vannet og antall kg som kunne være i konteineren. Vi fikk også helt fantastiske nyheter! Bedrifter/kompanier sånn som NITO, Akademiet, Hatteland technology og Sysco sa ja til å kunne sponse oss! I tillegg var Jenter og Teknologi villig til å sende oss deres merch og hype oss opp gjennom prosjektet. Akademiet hadde også lyst til å sende oss deres hettegensere og sekker i tillegg til sponsor penger. Sist men ikke minst, har vi planlagt et intervju møtet med Budstikka på fredag kl. 12:30. Gleder oss veldig!!!

02.10.2021

Dagen i dag var ganske fin. Vi fikk en ide til problemet vårt og til og med en plan B. Vi har sendt flere emails og tok lagbildet.

28.09.2021

I dag delte vi oss i to mindre grupper, men det var for det beste. Den ene gruppa gjennomførte en offentlig undersøkelse på Sandvika Storsenter for å få ideer til prosjektet. Programmerings gruppa ble kjent med lego spike roboten og løste 3 hele oppgaver i løpet av 2,5 timer. Bra jobba folkens!

25.09.2021

I dag ble vi endelig enige om ulike lagroller, siden denne gangen var alle til stedet. Vi startet å tenke på problemstilling og etter hvert gikk vi over til sponsorlisten. Vi åpnet også spike premien vi vant fra Equinor.

15.09.2021

Første dag gikk ganske fint. Vi ble enige om lagnavnet og lagsjefene. Vi har også begynt å tenke på hva årets oppdrag kan være og sponsorer med det samme. Ellers diskuterte vi om hvordan vi kan tenke oss å jobbe de neste 8 ukene ;)

Sponsorer

Akademiet
Bærum Kommune
Exabel
Hatteland technology
NITO
Norconsult
Sysco
Thon Hotels