Dynamonine

Bildeblogg

02.11.2020

Hei igjen! Nå er det lenge siden vi har blogget. Men vi har gjort en del, vi er kommet godt i gang med presentasjonene og rapporten. Dagen I dag startet med at vi hadde uenigheter i klasserommet og mange var litt sur, men vi fikk ordnet opp og begynte å jobbe igjen. Nå er vi mer motivert til å jobbe på den siste uken av FLL. Vi har også spurt helsesøsteren på skolen om litt hjelp til vår forskningsoppgave.

29.10.2020

Hei igjen. I dag har vi vært igjen etter skolen og vi spiste vafler. Etter å ha spist bygde vi en pitt som vi har tenk å bruke. Vi fant ut at vi ikke skulle på turneringa og at vi må filme alt å sende inn påtrykk av Covid-19. Det var litt trist, men det går bra! Vi bygde videre på prototypen og er snart ferdig med den. Robotkjørerne kjørte robot og vi har fått robotbordet inn på klasserommet så nå blir alle mer inkludert i hva som skjer på bana. Vi ble ferdig med pitten og det går bedre med roboten. Vi har fått lagt inn navnet vårt så fra nå heter vi «dynamonine» Vi holder på med rapportene og jobber på, siden FLL dagen begynner å nærme seg!

27.10.2020

Hei igjen. Idag har alle sammen vært igjen på skola. Vi sliter litt med roboten men vi holder motet oppe! Nå begynner FLL og nærme seg. Vi har fått noen sponsorer og jobber også med prototypen. Vi skal også være igjen på Torsdag.

26.10.2020

Hallo, I helgen var robotgruppen både fredag ettermiddag og søndag formiddag på skolen og jobbet. Vi merket da vi var der at det var en del feil med roboten, så nå har vi måttet bygge om på roboten å finne ut av nye løsninger. Vi lærer mye av fll og også lærer vi av feilene vi gjør. Vi har fått noen sponsorer og har funnet lagnavn til gruppa. Vi ble desverre forsene med å legge inn lagnavnet vårt men har fortsatt funnet ut hva det skal være. Vi alle er enige om at «dynamonine» er et passende navn til vår gruppe. Vi jobber på med fll og de andre også. Vi har ringt til flere folk å har fått flere enn en sponsor. Vi er glad for at det er mange som har lyst til å støtte oss iår. Vi har fått mange svar på spørreundersøkelsen vår og noen jobber videre med det. Prototypen er vi igang med!

21.10.2020

Idag holder alle litt på med forskning, noen holder på med prototypen og noen skriver blogg. Vi skal ringe litt rundt å snakke med folk. Vi har også levert ut spørreundersøkelsen og skal spørre om folk hadde brukt ideen vår. Det er godt samarbeid i gruppa og vi synes FLL 2020 er kjempe spennende!

21.10.2020

Igår hadde vi besøk av en elektriker som hjelpet oss med å komme videre i prosjektet vårt. Han var til stor hjelp, og nå kan det se ut som ideen kan virke! Vi kom oss også litt videre med roboten, selv om vi hadde litt tekniske problemer. Vi lagde også en prototype, som vi skal fortsette på i dag.

21.10.2020

I helgen var robotkjørerne igjen på skolen. Vi fikk litt hjelp av foreldre, og har nye ideer. Imens roboten ladet satte vi oss ned litt med forskningen. Vi skal ringe litt rundt å høre om noen kan komme å fortelle oss litt mer om det elektriske. Vi holder fortsatt på med de samme oppdragene med roboten.

17.10.2020

Hei:) På torsdag var vi igjen etter skolen og jobbet med FLL. Vi fikk mye gjort, blant annet har vi en ny ide til forskningsprosjektet. Den tror vi at vi kan komme langt med! Robot-gruppen begynte med et nytt oppdrag og lagde et nytt verktøy. Alle satte seg ned sammen å kom med ideer til forsningsprojektet. Vi har funnet ut hvem vi kan ringe til og hva vi kan gjøre for å få prosjektet igang!

13.10.2020

Heisann! Vi er kommet godt igang med forskningen og har også startet å se litt på kjerneverdiene! Vi gleder oss til å jobbe fullt ut med FLL framover!

13.10.2020

Hei! Idag har vi startet med FLL igjen etter høstferien, vi gleder oss til å jobbe videre med roboten! De andre er kommet igang med problemstillingen og vi har laget noen verktøy som kan hjelpe oss med å klare oppdragene!

05.10.2020

Heihåå, da var vi igang med årets FLL sesong:) Vi i robot-gruppa er ferdig med boret å har begynnt å se på noen av oppdragene! Alle har vært med å jobbet med forskningsprosjektet, og de andre jobber videre med det! Vi gleder oss til årets FLL sesong!

Sponsorer

BeiarLefs
Beiarn kro og hotell
Beiarn næringsforum
Coop Nordland
Frank Steensen AS
Lena Strand
Moldjord bygg og anlegg
Sigmunn troli og sønn AS
Solbakk tre AS
Stormfjell Idrettslag