Sprinteran

Bildeblogg

02.11.2020

I dag startet vi å programmere. Vi klarte et av oppdragene vi valgte å programmere. Det var utrolig gøy å klare å programmere et helt oppdrag. De andre som skulle skrive kom godt i gang. De fikk skrevet en god del på prosjektet. De planla en spørreundersøkelse som vi skulle levere neste gang vi hadde FLL.

12.10.2020

I dag har vi funnet problemstilling og løsning på problemet. Nå har vi fått en slags plan for ukene framover. Vi delte opp gruppen i lag med forskjellige oppgaver. Alle fikk noe de hadde lyst å jobbe med. Dem som skulle programmere fikk noen problemer ved at noen oppdrag var bygget feil, men heldigvis fant vi det ut før konkurransedagen. De som startet med problemstillingen kom gått i gang og vi har på følelsen at dette blir bra. To på gruppa startet med standen og vi har en god ide klar til å bryne oss på. Vi koste oss masse i dag, selv om det var fortvilende når vi hadde bygget feil.

22.09.2020

I dag har vi bygget banen som var av Lego. Alle virket som om de var motiverte og hadde det gøy. Vi fikk bygget nesten alle pakkene, vi hadde bare to igjen. Vi har skjerpet oss veldig mye fra forrige gang, så vi har vært effektiv og positiv. Vi synes dagen har vært fantastisk og vi har hatt det veldig morsomt. I dag har vi også fått oppgaven vår. Det blir nok en utfordring å starte med prosjektet, men vi går åpen til sinn og er klar for en utfordring.

08.09.2020

Da er det tid for first lego leage, vi gleder oss enormt mye. Dette blir en lærerik og gøy opplevelse. Vi er veldig spent på hvordan dette kommer til å bli. Vi blir mer spent fordi vi venter enda på deler og selve oppgaven. Dette blir noen gøye måneder med masse arbeid. Vi forventer at gruppa tar oppgaven seriøst, og at vi samarbeider gjennom dette prosjektet. I dag har vi prøvd å finne et rimelig navn, men store uenigheter kom fram. Vi har enda ikke klart å funnet et navn til prosjektet, men vi jobbe nu med saken. I dag har det vært mye irritasjon og tulling, men vi har tatt oss sammen og funnet et fint navn. Vi tenkte på sprintere og ble enig om at det var et bra nok navn. Navet kom som et forslag fordi vi kommer til å sprinte gjennom oppgavene og sprint er jo noe man kan tenke på i temaet sport og aktivitet. Noen synes dagen i dag har vært kjedelig, fordi vi bare har jobbet med navn og logo. Andre synes det var gøy og fant litt interesser av dette. Alt i alt en helt grei dag og vi gleder oss til neste gang, da har vi kanskje oppgaven og delene klart.