Trainer – Hawks

Vi heter Trainer Hawks. 

Vi går på Mørkvedmarka skole,og er 20 elever.

Vi er 8 gutter og 12 jenter.

Det vi har gjort er og arbeide med FLL etter skolen med foreldre og på skolen med lærerne.

Foreldrene har arrangert møter der vi gjør forskjellige ting, for eksempel programmering, skriving av blogg, bygging av lego/roboter. Vi har jobbet hardt på FLL. Vi syns det er artig med FLL. 


Bildeblogg

19.10.2020

DETTE SYNES VI ER MORO vi synes det er moro og bygge robot fordi da får man bygge. vi synes også det er moro og skrive blogg fordi vi elsker og skrive på pc. Klassen møtes tre ganger i uka da deler veileder ut oppgaver for eksempel bygging av robot eller skriving av blogg elller programering og mye annet forskjellig

17.10.2020

Vi heter Trainer Hawks. Vi går på Mørkvedmarka skole. Vi er 20 deltagere. De voksne som har vært med idag er: Mufrid, Inga-Louise, Arild, Per Trygve, Finn Anders, Stine Vi har jobbet med FLL. Vi har jobbet på forskelige lag på skolen med forskning. Vi har prøvd å finne flere ideer til å være mer aktiv. Vi har kommet med mange gode forslag, og alle har vært med å bestemt. Vi har jobbet som et lag :) Mvh Helmine Mathea:)

12.10.2020

Vi har bygd en ny robot som er forbedret fra originalen en slags boksrobot. Det har vært på tippa til å gi opp, men vi fortsetter å prøve på å finne svaret på spørsmålene til temaet. Vi er glad for at vi er med i år og at vi kan gjøre vårt beste. Vi syns at noen av oppdragene var litt vanskelig. Vi jobber alt vi kan og vi har hatt en bra lærer. Vi har jobbet bra vi skal stå på. Vi er stolt over og har kommet så langt. Vi har et godt samarbeid. Tusen takk for oss i dag.

Sponsorer

Byggmaker Bodø