FIBA Team Luri

Hei! Vi er en gruppe fra Finnsnes barneskole som inneholder 15 personer, 5 personer fra 7A og 10 personer fra 7C. Laget vårt er delt opp i to grupper, robot-gruppa og forsker-gruppa. Vi er en unik gjeng med ulike ferdigheter og meninger, derfor blir vi til sammen et lag som samarbeider bra og har det veldig gøy. Vi gleder oss veldig mye til konkurranse-dagen og å se hvordan det går:)

Bildeblogg

05.11.2020

Hei bloggen! I dag har vi delt oss inn i grupper for å bli ferdig med det vi gjør. Robot-gruppa føler mindre press nå som de vet at det fungerer det de gjør. Vi skal også bli igjen etter skolen for å gjøre klar pit-en.

04.11.2020

Hei bloggen! I dag har rektoren vært å sett litt på hvor langt vi har kommet. Modellen er ferdig og fiksing av hvordan pit-en skal se ut. Alle på laget begynner å kjenne på spenningen av konkurransedagen.

02.11.2020

Hei bloggen! I dag har forskningsgruppa begynt på presentasjonen, går gjennom skrivefeil på rapporten. Robot gruppa holder på å finpusse på programmene. Ha en fin dag, ses i morgen.

30.10.2020

Hei bloggen! I dag har modellen tørket og vi skal skrive på den. Det er god stemning ikke noe krangling. Vi har kommet langt på rapporten. Robot gruppa jobber men har ganske mye og gjøre men de har kommet langt på rapportenm:)

29.10.2020

Heia bloggen! I dag har vi sett litt på smittevernreglene og reglene generelt på konkurransedagen. Vi ble litt nervøs bare av å tenke på konkurranse men også spent. Forsknings gruppa maler modellen og bygger en modell av Lego.

28.10.2020

Hei bloggen! I dag har forsker gruppa fikset på skrivefeil og å gjøre ferdig presentasjoner. Robot-gruppa har skiftet hjul på roboten og skiftet litt på programmeringen. Alle har det gøy og gleder seg til å vise hva vi har fått til å gjøre, men vi føler at tiden går fort forbi.

27.10.2020

Heia bloggen! I dag har vi blitt ferdig med det meste vi har gjort til nå. Forsker-gruppa har blitt ferdig med rapporten, og har begynt å skrive inn sponsorene. Robot-gruppa har skiftet litt på hvordan roboten og funnet ut hvilke baner de vi prøve seg på framover. Vi gleder oss bare mere og mere til konkurransedagen.

26.10.2020

Hei bloggen! I dag har vi mye og gjøre. Vi jobber med å gjøre ferdig piten, forsker gruppa jobber med rapporten. Og robot gruppa har begynt på den andre oppgaven, de har kontroll men de har fortsatt mye og gjøre. Det er god stemning, men ganske mye stress.

22.10.2020

Hei bloggen! I dag har vi fått sponsorer, Vi fikser til pit-en og Madikken går gjennom spørreundersøkelsen. Vi har kommet langt og det er godt humør. Vi har veldig mye å gjøre men vi har det gøy selv om det er stress. Robot gruppa har kommet ganske langt:)

21.10.2020

Hei bloggen! I dag har vi snakket om hva vi skal gjøre videre for å bli bedre. Det er god stemning og vi har mange idéer, og vi har kommet langt på forskningen. Vi er nesten ferdig med å finne ut hvordan pit-en skal se ut og være. Robot-gruppen har startet med rapporten og fortsetter med programmeringen.

20.10.2020

Hei bloggen! I dag har vi fått flere sponsorer og vi har begynt på å forberede pit-en. Forsker-gruppen er kommet langt på problemstillingen vår. Stemningen er på topp i dag, rapportene er vi begynt og skrive litt på men det gjenstår fortsatt mye

20.10.2020

Hei bloggen! I dag har vi fått flere sponsorer og vi har begynt på å forberede pit-en. Forsker-gruppen er kommet langt på problemstillingen vår. Stemningen er bra i dag å men bloggen blir vanskeligere å lage, fordi i dag skjedde det ikke så mye:)

19.10.2020

Hei bloggen! I dag har vi begynt å prøve banen og blitt ganske ferdig med å bygge på roboten. De på robot-gruppen har funnet ut hvilken oppdrag de vi gjøre. Nå holder forskerene videre på med prosjektet, det er litt diskusjon men ellers bra stemning. Vi har kommet langt men fortsatt mye å gjøre.

15.10.2020

Hei bloggen! I dag skriver forskningsgruppa rapport og robot-gruppa fortsetter med programmering av roboten. Det god stemning og alle synes det er gøy å jobbe. Folk gjør det de skal:)

14.10.2020

Hei bloggen! I dag har vi jobbet med presentasjonen og modellen til konkurransen. Vi har kommet oss mye lengre enn det vi var sist gang. Det er veldig god stemning i gruppa og alle jobber godt. De på robot-gruppen har begynt å bygge på roboten og, de på forsknings-gruppen har begynt på spørreundersøkelsen. En del av forsknings gruppa er på sløyden og jobber på modellen.

12.10.2020

Vi har delt oss inn i grupper for hva vi skal gjøre og har begynt å jobbe.

Sponsorer

Biltema
Family sport club
Gozzip
Rabarbrashop
Wong’s restaurant