Space Between

Vi har fundet vores problem og vi er i gang med vores løsning som vil hjælpe astronaut med at kunne forske længer tid så de ikke spilder tid på at træne. vi har også lavet et logo det gået rigtig godt i gruppen.

 Vi har søget vidre med pillen og der ved at blivet skrevet report. De gode børn i gruppen har spidset blyanter. 


programerimng vil gerne videre fra hvor de er.


projekt har fået ringet til en masse folk hvor vi spurgte om noget med piller. Imorgen skal i nå at finde de rette lægemiddeler


markedsførring vi har kopieret og lavet plance. Imorgen vil vi nå at lave plancen færdig.


mandag, uge 44: i mandags gik det dårligt. Vi nåede næsten intet, og havde svært ved at koncentrere os, for vi vidste ikke hvad vi skulle lave. Både projektholdet og markedsførrings holdet havde det svært. Vi vidste hvad vi skulle lave de andre dage, men informationen var svær at finde, og vi glemmer at skrive i logbog.


tirsdag: det gik lidt bedre end mandags, men vi burde at have lavet mere. Vi blev distraheret, og vi havde stadig svært ved at finde information. Projektholdet fik ringet til nogle som kunne hjælpe, og vi fik lidt information vi kunne bruge, men det var stadig ikke nok. Vi blev ved med at søge, og vi glemte at skrive i logbog, igen.


onsdags: det gik bedre end de andre dage, så vi begyndte at arbejde hårder. Drengene havde sværest ved at koncentrere sig alle dage, men de blev sat til at se nogle videoer, men de fandt næsten intet information som vi kunne bruge, men du prøvede. Markedsførring havde også noget at lave, men der var tider hvor de ikke vidste vad de skulle lave.


torsdag: Vi husker først at skrive logbog til denne uge, og det er kun fordi vi blev bedt om det. Det er noget vi skal arbejde med, men vi skal stadig arbejde med at vide hvad vi skal skrive, istedet for at kun en person skriver, ligesom nu -_-. i dag snakkede vi meget om markedsføring. vi brugte vores kreativitet. og programmering lavede præsentation og rapport.


kerneværdier: 

OPDAGELSE: vi har fundet ud af at ens krop bliver meget svækket af at være i rummet fx syn og muskel masse 

og at man træner ude i rummet for at holde sin krop stærk 


INNOVATION: vi har været kreative i markedsføring fordi vi har designet vores helt ejet logo og vi har lavet mange planktier 


EFFEKT: Jeg som den eneste valgte dette hold (projektholdet) har en grund til at jeg det. En af mine store drømme er at være professer, og jeg tænkte at det her ville måske være en god start. 


INKLUDERING: Vi prøver at respekter hindanden, men vi burde lytte til hinanden lidt oftere. vi har svært ved at koncentrere os og derfor skal vi respektere hinanden når andre prøver at arbejde.


TEAMWORK: vi skal arbejde på det. Vi har svært ved at lytte til hinanden, og finde information. Vi prøver at hjælpe hinanden, men nogle har svært ved det.


SJOVT: vi havde det ikke meget sjovt, og det er nok derfor nogle blev distraheret, for de synes at det var kedeligt og ville finde sikkert prøve at finde noget sjovt at lave. Vi har fundet ud af noget, men det interesserede ikke mange.


TEKNOLOGI:

vi har lavet rapport og præsentation, og nu er vi igang med en ny bane altså vores 5. bane /forhindring