Team Space

Bildeblogg

02.11.2018

Dag 9. Der kom en vejleder og hjalp os videre med vores rapport. Vi er kommet mere end dobbelt så langt som i går, og vi håber vi kan fortsætte det. Vi har ikke rigtig haft kontakt til teknologi eller marketing

31.10.2018

8.dag. Om morgenen fik vi startet på vores fremlæggelse, og vi har uddelt opgaver til det. Vi har fået lidt mere en fornemmelse om hvordan LEGO league rigtig bliver.

31.10.2018

7.dag. Idag har vi ikke lavet andet end at skrive hvad vi har lavet de første dage ind på vores rapport.

31.10.2018

6.dag. Fra kl 10 til 11 har vi ikke lavet så meget udover at skrive videre på vores rapport. Vi føler lidt i gruppen at det har været svært, at komme videre efter vi havde sået kikærter og sorte bønner. Vi føler at det kan være svært til tider at hele tiden skulle have forskellige opgaver. Vi har haft en diskussion i gruppen om hvem der laver hvad men det endte ud i et skænderi. Efter en lang pause på en halvanden time har vi arbejdet godt og er kommet meget længere.

31.10.2018

5.dag. I dag har været en mindre produktiv dag, vi er blevet frustreret og føler at LEGO League er dumt.

31.10.2018

4.dag. Det er torsdag, og vi kan se en god udvikling på vores bønner og kikærter. En af vores gruppemedlemmer var desværre blevet syg og derfor var det også lidt svært at komme videre i projektet.

31.10.2018

3.dag. Efter vores nederlag på rumkolonisering, prøvede vi at finde et Vi var nede og købe kikærter og sorte bønner, som vi har fået sået i vat for at se om det gror optimalt, så man eventuelt kunne gro det oppe i rummet.

31.10.2018

2.dag. På anden dagen fandt vi emnet Rumkolonisering, det var et emne vi følte vi kunne arbejde meget med. Vi kom længere ind i, hvad rumkolonisering enlig var. Men der sagde vores lære at emnet var for stort.

31.10.2018

1.dag. Første dag var vores marketing og projekt slået sammen til en stor gruppe, og vi havde ingen ide om hvor teknologi var. Da vi havde forstået lidt mere om hvad LEGO League var, startede vi på at finde ud af hvad vi ville have om. Vi kom først på ideen om vi ville have om hygiejne i rummet, bedre sagt om hvad man gør af urin, fæces og hvordan man vasker hænder og bader. Da vi var gået ind i emnet og fundet noget viden, stødte vi på en hjemmeside der havde en video fra rummet, hvor der blev forklaret om det. Så vi blev nødt til at finde et andet emne.