Tromsø Rocketeers

Tromsø Rocketeers er et fritidslag tilknyttet Talentsenteret for realfag på Nordnorsk Vitensenter i Tromsø. De består av seks gutter og tre jenter i alderen 11-15. Laget har vært med på First Lego League en gang før, og er nå klare for å "rocke" konkurransen!

Bildeblogg

30.10.2018

FORSKNINGHELG FERDIG: Denne helgen den 26-28. oktober låste vi oss inne i kjelleren til vitensenteret. Dette var nøye planlagt og her er hva vi gjorde: Når vi kom fram på fredagskveld, var det første vi gjorde å pakke ut og gjøre oss til rette. Sener ble det film med et tema som passet det vi forsket på. Moon er en film som anbefales! Når vi hadde fått i oss det første måltidet med realturmat, var klokka ca. tolv. Da var det rett i seng for forskningsgruppa. Teknologigruppa derimot, satt seg i gang med å jobbe og holdt på til klokken seks om morgenen. Da startet skiftet til forskningsgruppa og teknologi fikk endelig legge seg. Frokosten besto av frukt müslien til real turmat. Slik fortsatte det til ca. klokken åtte. Da kjørte vi noen team buildings oppgaver og man kan godt si at det var morsomt! På søndag fortsatte vi med team building og fikk besøk fra First Lego Leauge Scandinavia, der vi ble intervjuet litt. Sammenlagt lærte vi mye fra dette forsøket, og vi i Tromsø Rocketeers gleder oss til konkurranse.

23.10.2018

Det tikker ned mot konkurnsedagen! Robotgruppa er i full gang med nye oppdrag hver dag, og presentasjonen begynner å ta form. For dere som vil følge oss på reisen mot konkuransen, er det are å følge @tromsorocketeers på instagram! Sees snart!

22.10.2018

Nå er det ikke lenge igjen! Hos oss jobber alle på spreng og vi håper alle de andre lagene har kommet godt igang. Vi sees snart, hilsen Tromsø Rocketeers!

15.10.2018

I dag har vi gjort store framskritt! Teknologiavdelingen har stått veldig godt på med programmeringen, og går framover hver dag. Forskning har endelig bestemt seg for et forskningsprosjekt, og det eneste vi kan si om det nå, er "Hello Amie". Vi har også begynt med arbeidet til standen, og har store planer. Neste møte blir på Torsdag, så ser dere da!

09.10.2018

Nå var det på'n igjen! First Lego League startet for Tromsø Rocketeers opp for et par uker siden. På den tiden har vi blitt ferdig med roboten, og bestemt oss for et tema på forskningen. Vi ser fram til å arbeide videre, både de nye og de gamle lagkameratene!