Anders’ Engler

Anders’ Engler er et lag fra Bråtejordet Ungdomskole. Vi er 8 gutter og 1 veileder. Laget vårt er delt inn i fire hovedgrupper: Pit, forskning, robot og PR. Vi er 2 elever på hver gruppe, men alle deltar på alle oppgavene. Anders’ Engler har deltatt 4 ganger før, og kommet til Scandinavisk finale 2 ganger. Vi gleder oss til Konkurrere i år.

Bildeblogg

22.10.2018

Blogg.4 I dag var vi i kontakt med en penge sponsor som var veldig positiv til ideen vår og selve FLL konkurransen. Vi jobbet oss også ferdig med selve ideen, og har begynt å skrive rapporten til forskningen. De i Pit, har begynt å finne ut hvordan vi skal bygge selve prototypen vår. I robot jobber vi med å forbedre systemet, og lage flere runs. Dette var det vi hadde for idag.

21.10.2018

Blogg.3 Hei, dette blir en blogg for hele uke. Denne uka har vi fått over ti sponsorer. De har sponset oss med produkter fra deres . Vi er også i kontakt med et firma, som kan hjelpe oss økonomisk. Dette er alt fra denne bloggen. Vi ses snart.

09.10.2018

Blog.2 Idag fikk vi lag t-skjortene og tok lagbilde. Vi har også søk mer rundt på problemstillingen vår og jobbet med roboten. I markedsføring venter vi forsatt på svar fra sponsor, men vi tenker å ha en markedsføring på skolen snart.

27.09.2018

Blogg.1 I dag er første dagen vi skriver blogg, grunnet tekniske problemer med lag siden. Dette året har vi fått med oss to nye medlemmer Johnny (pit) og Daud (pr). I dag har jeg og Daud sendt sposnorbrevt vårt til flere aktuelle sponsorer og vært på telefon med noen av dem. Vi har også greid flere oppgaver på robotbrettet og tenkt på aktuelle forsknings idéer. I dag skal vi faktisk velge vår forsknings ide. Det var alt vi hadde idag, ses imorgen.

Sponsorer

Amundsen spesial
Anton Sport
Ark
Atea
Boots
Buddy
Dropsen
Espresso House
Oslo vedlikehold & snekkerservice AS
Power
Rituals
Telenor
Telia
Tilbords
Toysrus
Vita
Vitus Apotek