Space Aliens

Mathilde

Hej, jeg hedder Mathilde og er 14 år. Jeg bor i Sunds og går i 8.klasse på Sunds Ilskov Skole. Jeg elsker at gå i skole, og det betyder meget for mig, at klare mig godt. I min fritid kan jeg godt lide at spille musik. Jeg spiller guitar,keyboard, ukulele og synger. I år er desværre mit sidste år til LEGO League, men jeg har nydt det, og fået et godt sammenhold, som jeg klart vil tage med mig.!:)

Anna:

Hej, jeg hedder Anna og er 14 år og har 3 søskende. Jeg bor i sunds og går i 8. klasse på Sunds Ilskov Skole. I min fritid arbejder jeg hos pizza og blomsterhandleren. I år er også det sidste år for mig, så jeg nyder det fuldt ud.

Frederik:

Hej, jeg hedder Frederik og er 14 år. Jeg bor i Ilskov med min familie. Jeg går i 8. klasse på Sunds Ilskov Skole, og mit yndlingsfag er fysik/kemi, hvor jeg kan lave en masse forsøg. I min fritid går jeg meget op i traktorer (John Deere), og jeg elsker at køre i dem. I år er mit sidste år til LEGO League, og jeg håber at vi i år vil få det sjovt og vinde.;)

William:

Hej, jeg hedder William og er 14 år. Jeg bor i Ilskov med min mor, far og lillebror. Jeg går i 8. klasse på Sunds Ilskov Skole. I fritiden går jeg med aviser, går til FDF og cykler,og i år er også mit sidste år til LEGO League 

Pavlo:

Hej, jeg hedder Pavlo og er 13 år. Jeg bor i Sunds med min mor, papfar og lillebror. Jeg i 7. Klasse på Sunds Ilskov Skole. I fritiden spiller jeg fodbold og computer sammen med mine venner, og det synes jeg er rigtig sjovt. I år er også mit første år til LEGO League, og jeg tror det bliver godt;)

Isabel:

Hej, jeg hedder Isabel og er 13 år. Jeg bor i Sunds hos min mor og i Lind hos min far og går i 7. klasse på Sunds Ilskov Skole. I min fritid spiller jeg håndbold og går i ungdomsklub. Jeg kan godt lide at gå i skole, og lære en masse nyt. I år er første år for mig til LEGO League, og jeg tror det bliver fedt! 

Liva:

Hej, jeg hedder Liva og er 12 år. Jeg bor i Ilskov med min familie og mine kæledyr. Jeg går i 7. klasse på Sunds Ilskov Skole, og jeg elsker at være kreativ. I fritiden går jeg til ridning og gymnastik, som jeg elsker. i år er mit første år til LEGO league, og jeg tror det bliver rigtig spændende og hyggeligt!:)

Joachim:

Hej, jeg hedder Joachim og er 13 år. Jeg bor i Ilskov med min familie, som jeg elsker at være sammen med.Jeg går i 7. klasse på Sunds Ilskov Skole, og mit yndlings fag er matematik. I min fritid spiller jeg meget computer sammen med mine venner, og vi vinder en masse kampe sammen. I år er også mit første år til LEGO league, og jeg glæder mig til at løse en masse udfordringer.:)

Signe:

Hej, jeg hedder Signe og er 13 år. Jeg bor i Karup med min familie min mor, far og storebror. Jeg går i 7. klasse på Sunds Ilskov Skole, og mit yndlings fag er idræt, hvor jeg kan røre mig. I fritiden går jeg i Ungdomsklub med mine venner, som jeg nyder fuldt ud. I år er også mit første år til LEGO League, og jeg tror det bliver godt:)

Bildeblogg

02.11.2018

Holdbillede af "Space Aliens"

02.11.2018

Isabel og Anna er i fuld gange med at lave vore kerneværdier-planche

02.11.2018

Liva er ude og finde sponsorere

02.11.2018

Joachim er i gang med at lave vore planet planche

Sponsorer

Isabels far
Isabels papfar
Mc Donald's
Medie Huset-Herning Folkeblad
Mj Autoteknik
Rema 1000 i Sunds
Sunds Kiosk
XL-Byg i Sunds