Volda 2

Denne rapporten er utarbeidet som ein del av prosjektet ved gruppa si deltagelse ved first lego league på Eid 10. november 2018. Og vise kva vi har gjort i løpet av forberedelsen vår til denne konkurransen. Der har gruppa holdt til på brakkene ovenfor volda ungdomsskule og der har arbeidet foregått på overtid etter skule heilt frå mandag den 15. oktober til den 10. november 2018.


Tommy Furuli delte oss inn i 2 like grupper, gruppe 1 og gruppe 2. Gruppe 2 som består av 12 personer som kvar har fått tildelt sine arbeidsoppgaver. Vi har 3 subgrupper:


  • Prosjekt

Som består av Olav Klepsvik, Even Eikrem og Jens Osdal. Prosjektgruppa går ut på å arbeide med problemløsning, samt finne ei løysning på problemet og skrive denne rapporten her.


  • Marknadsføring

Marknadsføring består av Ida Lien, Live Bjerkvik, Daniel Volle, Tormod O. Hoggen og Ola Vassbotn. Markedsføring går ut på presentere prosjektet, via sosiale medier, nettsider, video og stand.


  • Programmering

Programmering går ut på å programmere roboter som blir brukt til å fullføre ulike oppgåver på bana. Programmererne består av Vebjørn Koppernes, William Lillefosse, Elias Krumsvik og Fredrik Wold.


Bildeblogg

06.11.2018

Nærmer seg slutten!!! (Fredrik, Tormod, Vebjørn, og William i bilete) Frå Instagram kontoen vår: https://www.instagram.com/teamrocketzfll

06.11.2018

Modell av prosjektet!!! (Olav og Daniel i bilete) Frå Instagram kontoen vår: https://www.instagram.com/teamrocketzfll

06.11.2018

Plakat Laging!!! Frå Instagram kontoen vår: https://www.instagram.com/teamrocketzfll

06.11.2018

Gutane jobber med presentasjonen!!! (Even, Olav, og Daniel i bilete) Frå Instagram kontoen vår: https://www.instagram.com/teamrocketzfll

06.11.2018

Programmering! (Fredrik i bilete) Frå Instagram kontoen vår: https://www.instagram.com/teamrocketzfll

06.11.2018

Konstruering av modular!!! (Even, Vebjørn, og William i bilete) Frå Instagram kontoen vår: https://www.instagram.com/teamrocketzfll