Spacebot

Vi er noen 5. og 6.klassinger på Ringerike Montessori. Dette er andre gang skolen vår har med et lag i FLL.

 

 

 

 

Bildeblogg

08.11.2018

hei! Nå har vi akkurat levert rapporten. Det var skikkelig skummelt, men vi ble veldig fornøyde. Nå nærmer det seg skikkelig!!

02.11.2018

hei. i dag har vi nesten fått til ett nytt program. vi slet litt med hjulene , men det gikk til slutt da vi feste dem ordentlig. Nå jobber vi med å lage en trakt som landingsfartøyet på M15 kan falle igjennom så den ikke knuser. Følge med videre ? Hilsen alle oss i Spacebot!!!!

17.09.2018

Hei, alle sammen! Vi er godt i gang med og forske og programmere, og vi har revet i stykker roboten og alle delene fra i fjor. Vi skal bygge en ny og mye bedre og større robot som kan utføre mer kompliserte oppgaver og huke inn mange flere poeng. hilsen oss på Ringerike montessori:)

11.09.2018

Hei alle sammen! Vi har kommet godt i gang med programmeringen og fått til både fargesensor og trykksensor for første gang. Vi har også begynt og forske litt, vi har vert på biblioteket og funnet mange kule bøker om verdensrommet og romstasjoner og raketter. vi håper på og komme med noen gode løsninger og lage en større og raskere og mer komplisert robot som henter flere poeng. Vi har hatt et møte om lagnavn har kommet med forslag helt fra Pluto og det svarte hull til melkesjokolade men har ikke kommet med et endelig svar enda. Med Vennlig Hilsen 5, 6, 7 kl. ved Ringerike montessori!

Sponsorer

kiwi hønengata
meny hønengata