LURI in space

Vi er et gjeng fra Finnsnes barneskole som består av til sammen 12 gutter og jenter fordelt på 6. og 7. klasse.

Bildeblogg

05.11.2018

Fredag hadde vi besøk av folkebladet som kom for å lage en reportasje om oss. Det var veldig gøy. Vi ble filmet og intervjuet. Vi fortalte litt om hva som er årets tema og hva vi jobbet med for å prøve å vinne. Nå går vi inn i siste uke før konkurransedagen. Vi gleder oss og er veldig spente.

31.10.2018

Hei. I dag har vi vært igjen etter skoleslutt for å planlegge og fordelt oppgaver frem mot konkurransedagen. Vi fikk sponset pizza fra Hugos, samt drikke og frukt fra Coop Extra Finnsnes. Vi er veldig fornøyd med våre sponsorer som stiller opp. Vi er veldig spente for konkurranse dagen og begynner å få litt sommerfugler i magen.

30.10.2018

Vi på forskergruppa er nå nesten ferdig med å finne løsningen på problemet. Nå starter vi arbeidet med å lage presentasjonene.

30.10.2018

I dag har vi programmert videre , og gjør siste innsats for dagen i dag . i morgen skal vi møtes etterskole tid for å spise middag og jobbe videre .

26.10.2018

Nå nærmer konkurransedagen seg og vi kjenner at vi begynner å bli litt nervøse. Vi er alle enige om at vi må jobbe hardt og fokusere for at vi skal klare å gjøre det best mulig på konkurranse dagen. Forskergrupper er i full gang med å lage ting vi kan vise frem på dagen. Vi håper å få til alle oppdragene vi har programmert og klart her på skolen.

26.10.2018

Hei. Nå er vi i gang med det som skal bli vårt siste oppdrag. Vi har bygget det vi trenger til roboten. Nå mangler det bare at vi programmerer roboten til å kjøre dit den skal for å få det oppdraget ferdig.

26.10.2018

I dag har vi justert litt på roboten for å få den slik vi ønsket. Vi har pratet en del og snakket om hvordan vi skal klare å lage en robot som kan fungere best for oss. Siden vi startet har vi laget mange forskjellige roboter og testet de ut.

26.10.2018

I dag har vi fått programmert ferdig og testet et av oppdragene. Vi har hatt noen problemer med dette oppdraget en stund og har måtte bruke mye tid på det. Til slutt klarte vi det. Etter mange forsøk. Vi er veldig fornøyd med å ha klart det. Nå skal vi starte på et annet oppdrag.

26.10.2018

Her ser dere roboten med noe av utstyret vi har brukt til de forskjellige oppdragene. Vi har brukt en del tid og forsket på hvordan vi kan bygge en bra robot som passer til våre oppdrag. Vi har prøvd og feilet en del, men tror vi nå har kommet frem til den beste løsningen.

23.10.2018

Heia nå er det to uker igjen til den store dagen. Vi alle gleder oss til den dagen, og ja vi har litt nerver. I dag så har robot gruppa programmert videre med oppdragene vi jobber med og forsker gruppa jobber videre med sitt prosjekt, og fått noen ideer. Vi er snart klar, nå gjelder det bare litt finpuss på oppdragene og prosjekt.

23.10.2018

Her er vi full gang med bygging og testing av roboten. Vi har nå i dag alle vært samlet litt på starten i dag. Der snakket vi blant annet om hvor langt vi har kommet , Og hjulpet hverandre med ideer . Så delte vi oss , å robot gruppa har da gjort inn siste innspurt på dagen i dag i skole tiden. Så skal forsker gruppa og robot gruppa møtes på skolen kl. 17.30 til 19.30 , for å jobbe . For nå er det bare 16 dager igjen til den store dagen der alle møtes for å gjøre en god innsats. Det har vært vanskelig å samle laget på starten , men nå på slutten har vi virkelig følt oss som et lag. På onsdag skal vi være igjen etter skolen for da skal vi spise middag og jobbe . forsker gruppa gjør nå og sin siste innspurt av dagen i dag i skole tiden , og så møtes vi i kveld for å jobbe å gjøre oss ferdig . Men vi blir ikke ferdig i dag med alt , men kanskje sånn at det blir bedre til i morgen når vi møtes. - Luri in space -

Sponsorer

Apotek 1
Coop Extra Finnsnes
Folkebladet
Frisklivssentralen
Hugo's Pub
Salong Fantasi