Space Invaders

Hej og velkommen til Space Invaders!

Vores hold består af fem forskere - Anna, Carla, Hugo, Jacob og Vikor, fire markedsfører - Andrea, Sarah, Emma og Zenia og to robortkører - Jacob og Noah.

Kom forbi vores pit lørdag d. 10/11, og deltag i konkurrencen om at vinde en Marabouplade!

Bildeblogg

09.11.2018

Heii idag har vi fået fin pudset vores pit og fået lavet vores produgt helt færdig og fået øvet en hel del vi har også lavet en Crash test så vi er super klar til imorgen den store finaledag!!! :)

09.11.2018

Heii idag har vi fået fin pudset vores pit og fået lavet vores produgt helt færdig og fået øvet en hel del vi har også lavet en Crash test så vi er super klar til imorgen den store finaledag!!! :)

08.11.2018

I dag har vi øvet fremlæggelse og lagt vores plan for lørdag og lavet plakater og lavet de ting der skal være på væggene i vores pit og lagt det op på et bord så vi kunne se hvordan det så ud

07.11.2018

i dag har markedsførende fokuseret på piten og vi har haft/har meget travlt. forskerne har lavet deres præsention. robot kørende har arbejdet videre med programmeringen af robotten.

06.11.2018

vi har lavet vores reporter færdige og lavet vores produkt færdigt fået lavet reklamen færdig som er flayers og fået lavet en plakat

05.11.2018

i dag har markedsførende været i gang med at lave reporterne, kerneværdien er blevt færdig. forskerne har fundet en sammabejdspartner og undersøgt noget om mikrobølger. robotkørende har arbejdet videre med deres robotter.

02.11.2018

I dag har vi fået sponsoreret marabou plader og lavet en skabelon af vores holdnavn som vi kan skrive efter bag på t-shirterne vi har også snakket mere om hvordan vores produkt skal se ud

01.11.2018

i dag har markedsførende fundet på en konkurence til vores pit på næste lørdag vi har også snakket lidt om kerneværdier. forskerne har talt med astronauter og fundet på en plan B. robtkørende skulle starte forfra. vi har også alle sammen fået taget et nyt hold billedt.

31.10.2018

i dag har Markedsførene været til foredrag og vi har også fået en sponsor. forskerne har fundet deres problemformulering og fundet ud af hvad problemet er ved vores problem. det går rigtig godt for robotkørende.

30.10.2018

I dag d. 30 har vi arbejdet med genbrug af tøj og fundet nogle problemstillinger til emnet.

29.10.2018

I dag d. 29 oktober vi har vi fundet vores holdnavn som er Space Invaders og så har vi også lavet vores gruppekontrakt, som er at vi ikke skal snakke i munden på hinanden, ikke slå ned på ideer, være enige i gruppen og købe noget lækkert til holdet hvis man ikke overholder det. vi har brain stormet og set en masse videoer fra rummet. KH Space Invaders