The Flying Universe

Hej, vi er The Flying Universe

Vi har valgt problemstillingen "Hvordan kan man undgå at astronauter får synsproblemer i rummet" 

Forskere: Johanne, Vega, Benjamin og Jakob S.

Markedsfører: Filippa x2, Freja, Asbjørn, Jonas og Christopher.

Teknikker: Rasmus og Louise 

Bildeblogg

09.11.2018

Fredag: SIdste dag! Vi var til crash test igen i dag, for en sikkerheds skyld. Resten af dagen færdiggjorde vi vores pit. Vi printede også rigtigt mange små kopier af vores logo. Finaledag i morgen!

08.11.2018

Torsdag: Vi øvede det meste af dagen, fordi vi skulle til "genral prøve" efter det lille frikvarter. Vores fremlæggelse gik godt (vi fik ingen kritik). Resten af dagen øvede vi og ringede til folk det muligvis vil sponsor os. Mulige sponsorer er Irma og Nykredit

07.11.2018

Onsdag: Vi færdiggjorde vores produkt om morgen (den blev super flot) Forskerne har øvet sig og lavet små ændringer i deres præsentation det meste af dagen. Markedsførende er begyndt på deres præsentation og pitten. Vi snakkede om hvem man kunne ringe til hvis ideen skulle komme til virkelighed.

06.11.2018

Tirsdag: I dag startede hele gruppen med at holde et "møde" om hvad vi skulle fokusere på i dag. Vi fik færdiggjort alle vores rapporter og forskerne blev næsten også færdig med deres fremlæggelse. Efter frokost begyndte vi på vores produkt, som blandt andet består af en flyverdragt (mere for i ikke at vide) ;) God tirsdag!

05.11.2018

Mandag: I dag startede forskerne med at høre et foredrag om hvad vore præsentation skal indeholde og hvad dommerene dømmere ud for. Da forskerne var færdige fik markedsførende at vide hvad deres præsentation skal indeholde. Forskerne skrev videre på deres rapport og startede på deres præsentation. Markedsførende arbejde på deres plancher og deres pit. Efter frokost mødtes vi og talte om en prototype der skal forestille vores løsning. God mandag!

02.11.2018

Fredag: Yaaay. I dag har markedsting folkende lavet en bog om vores problem til dommerne, vi har også arbejdet på hvordan vores pit skal se ud. Forskerne har kigget meget på en løsning og søgt meget på chibis (som er et par bukser). Det går rigtig godt for robot kørende. De er nået meget langt med programmering. Fortsæt god dag ; )

01.11.2018

Torsdag: Idag har forskerne mest bare søgt en masse indformation og er gået i dybten med vores problem. Markstingefolkende har lavet logo, arbejdet på pitten, fået en sponsorer og har tænkt på at lave en reklamefilm. Robotkørerne har kørt med robotterne på banerne.

31.10.2018

Onsdag: I dag delte vi os op i forskere og markedtingfolk. Vi har skiftet emne fra sateliter til synsproblemer. Forskerne har søgt videre om emnet og ringet til folk der har styr på det. Markedtingefolksne har snakket om pit og de fire p'er. De har også læst Challenge guiden. Robotkørende har prøvet forskellige teknikker af med deres robot.

30.10.2018

Tirsdag: I dag har vi meste bare undersøgt en masse om vores problem, vi har valgt at fokusere på. To af drengene satte sig ud og så "The Martian", den havde vores lærere anbefalet. Da de var færdig med filmen, fortalte de os andre hvad de havde lært. Vi fik også svar på den mail vi sendte vores ekspert i går Det er også gået godt for robotkørende i dag I morgen skal markedførende til et foredrag, og vi andre skal gå mere i dybden med vore problem. God tirsdag!

29.10.2018

Mandag: I dag har vi mest undersøgt en masse om rummet, alt fra "hvad er en satellit" til "motion". Vi har også talt med lidt forskellige eksperter inden for de forskellige områder, vi valgt at undersøge mere omkring. I morgen skal vi se om en af vores eksperter har svaret (på en mail vi har sendt) og beslutte os for to problemer/ideer vi vil arbejde videre med. God mandag!

Sponsorer

Irma