Shooting star 2018

Vi er en gruppe som kalder os “Shooting Stars”. Vi er en gruppe bestående af 7 piger, og 2 drenge. vores navne er Clara, Alberte, Flora, Nicoline, Kolka, Julie, Michelle, Sebastian og Oscar. I starten havde vi mange problemer med at  samarbejde men nu er vi kommet godt igang, og vi samarbejder som et godt hold. For at få et godt sammenhold har vi lavet fællesleg hver dag, alle har kommet med et smil, og en hjælpende hånd til at hjælpe hinanden, det har været sjovt at lave FLL. Vi har lært gode og dårlige sider af hinanden. Men vigtigst at vi har fået flere nye venner.

Bildeblogg

08.11.2018

I dag har vi lavet flyers færdige, robotstyring De er Blevet færdig med deres præsention. og vores projekt er færdigt

05.11.2018

Shooting Stars log. I dag har vi fundet vores ide, og en løsning. Vi har fået lavet vores flayers, markedsføring skal igang med vores plakat, vi fik hjælp i dag som hjalp os godt på vej. Vi er kommet igang med vores skelet, til vores hjelm.

02.11.2018

Vi er gået igang med rapport, flyers og plakat. Projekt er gået igang med at kigge på deres problem. Vi har også lavet et skema. I dag har vi haft hygge dag.

31.10.2018

Vi har fundet ud af en ide vi skal arbejde med som er et renseanlæg og næste gang skal vi søge viden om vores ide.

30.10.2018

Shooting Stars log. I dag havde vi fundet på en ide, og løsning. Men vi må ikke bruge den fordi det er opfundet, så vi skulle starte helt forfra. Vi har fundet en ny ide som vi skal arbejde videre på, den handler om noget med skrald og sådan noget.

29.10.2018

Shooting Stars log bog. Vi har fundet en løsning til vores problem, vi har også fået lavet vores skitse til vores logo. Vi har også fået lavet vores flyers, robotstyring er kommet okay langt.

26.10.2018

Shooting Star. I dag har vi besluttet at, vi laver lege sammen hver dag. Vi har fundet et problem, og en god løsning som kan hjælpe på flere ting. Vi har lyttet til hinandens problemer men på et tidspunkt blev vi lidt uvenner over, at der er en der synes vi ikke lyttede til personens ide. Fordi vi havde stemt, så vi måtte jo vælge den der blev stemt mest på.