Team Astronauterne fra Danmark

Vores hold består af 12 personer som gør en forskel for holdet. Hver person har en helt unik personlighed som er med til at gøre dagen både bedre, sjovere og hyggeligere. Vi har alle lært hinanden meget bedre at kende, og det har været sjovt at lære andre personer at kende. Vi har arbejdet sammen med nogle som vi ikke har arbejdet med før, og vi har lært hinanden bedre at kende. Når vi arbejder sammen allesammen har vi samarbejdet mere end når vi er hver for sig, hvilket har været en god ting. Vi har både respekteret hinanden men også taget hensyn til hinanden. Da vi mistede nogle fra vores hold kunne vi godt mærke at det havde forandret sig, hver person på holdet er vigtigt. Hvis man fjerner 1 eller 2 kan man med det samme mærke at det ikke er det samme som før. Men vi har holdt sammen og det har gjort os til det hold vi er fordi vi er et hold der står sammen og støtter hinanden.

Bildeblogg

08.11.2018

Det er gået rigtigt godt i kernevadi gruppen vi er næsten helt færdige med det hele og det helt samme med markedsføring. Projekt er helt færdig. Og robot gruppen er også nået langt.

05.11.2018

Det har gået godt. Kerneværdierne er blevet færdige med deres rapport og markedsføring er igang med plakaten og deres rapport. Projekt gruppen har fået lavet selve projektet. Robot gruppen har fået lavet lidt,med kunne have lavet mere.

02.11.2018

I dag er gået fint der var et skænderi men det blev hurtigt ordnet. Vi fik lavet meget og koncentreret os godt. Vi synes alle at det er gået godt og vi har hyggede os meget. Vi har holdt møde og snakkede om hvor langt vi er nåde og det lyder godt.

01.11.2018

Det har gået fint nok, vi har fået lavet rimelig meget, og har været rimelig koncentreret, nogle af os har været knap så koncentreret. Men vi har arbejdet godt og fået lavet det vi skulle, dem i markedsføring har fået lavet en plakat, og dem i projekt gruppen har lavet en skitse af vores idé. Dem i robot har også arbejdet godt, de har fået programmeret en del. Vi har også et god sammenhold, og vi har lært nogle nye mennesker at kende hvilket er fedt:-)

31.10.2018

I dag er gået godt vi har fået lavet okey meget. Vi har haft det sjovt og grint meget. Inden hos robortternen er det ikke gået så godt de har ivert fald ikke fået lavet så meget. Men de har haft det sjovt.

30.10.2018

Hele dagen er det gået ret dårligt, folk har ik fået lavet det de skulle og vi har larmet og været ukoncentreret. Vi ville kunne havet lavet meget mer hvis vi var mere koncentreret, og lyttede mere til hinanden. Vi har snakket sammen og ved hvad vi har gjordt forkert, så vi kan gøre det bedre imorgen.

29.10.2018

Det går meget bedre idag end i fredags, vi samarbejder godt og vi får lavet mere end i fredags, vi er mere koncentrerede end sidst. Og lytter mere til hinanden, og er enige med hinanden. Vi synes alle sammen at det går meget bedre end sidste gang. Vi (kerneværdier) synes også selv at det går meget bedre for alle, både robot gruppen, projekt gruppen og markedsføringen. Efter vi havde holdt en pause var det svært for nogen grupper at komme i gang med opgaven, men andre var rigtig gode til at komme i gang efter pausen. Idag har vi arbejdet konventreret eller de fleste har arbejdet godt. Vi (kerneværdier) synes at dagen idag har været en af de bedste indtil videre

26.10.2018

I starten synes vi det gik lidt dårlig, men det begyndte at blive bedre. Det var ikke alle der følte sig hørt, men vi fik lavet en del alligevel. Hos dem der laver robotter er det gået godt, og de har fået lavet en masse ting. Dem fra robot holdet har haft det sjovt, dem fra det andet hold har haft det knap så sjovt.