Team Rockets

Vi er 12 i vores gruppe, Tobias, Kasper, Julius, Ramon, Mikkel R, Victoria, Gustav O,
Laura, Alba, Malin, Lucas A og Eyjolfur. Vi er lige begyndt på det her projekt. Vi er 3 der arbejder med robotter, 4 der arbejder med projektet, 3 der arbejder med markedsføring  og 2 der er kerneværdier.

Bildeblogg

31.10.2018

Onsdag d. 31/10 Projekt: de er i gang med at skrive hvad opfindelsen kan gøre, også er de også i gang med at finde ud af hvad emballagen indeholder og hvad den skal kunne, hvordan den ser ud og hvad for nogen forskellige der er. Markedsføring: de mangler at farve logoet og de er i gang med at lave nogen flyets til boden også er de også i gang med at finde ud af hvordan boden skal se ud. Robotstyring: de har fået programmeret robotten også har de lavet tre forhindringer.

26.10.2018

Fredag d. 26/10 Projekt: de har skrevet hvad problemet er. Og de var valgt det så maden ikke rådner og en løsning på mad fordi hvis du bliver ramt af fx en ært så ville det føles spm jern og det ville de gerne finde en løsning på. Markedsføring: de fandt det vigtigste af hvad projekt gruppen havde lavet. Og lyttet rigtig meget til projekt gruppen og har fået meget forklaret om hvad de enlig skal lave som markedsføring. Robotstyring: de har arbejdet med LEGO, og prøvet sig frem med det. De har lavet forskellige figurer ud af LEGO få øvelse fx raket, meteoride samler, mad maskine, en menneskelige katapult og en tidsmaskine