Team Golden Space

Vi er et hold som består af 11 personer. Vi elsker at være kreative og er gode til at arbejde sammen. Vi kan godt finde på at småsnakke lidt men vi arbejder stadig seriøst.

Bildeblogg

08.11.2018

Kerneværdier er gået igang med dere plakat til FLL. Robot styring har haft lidt problemer med programeringen men fin lidt bedre styr på det. Projekt er gået igang med at bygge modellen.

08.11.2018

Kerneværdier er gået igang med dere plakat til FLL. Robot styring har haft lidt problemer med programeringen men fin lidt bedre styr på det. Projekt er gået igang med at bygge modellen.

07.11.2018

Alle i gruppen har afleveret rapporterne og er gået igang med at hjælpe hindanden. Markedsføring er næsten færdige med plakaten og projekt er øget godt igang med modellen så alle er igang med noget

06.11.2018

Kerneværdier vi har arbejdet med vores rapport og vi er færdige. Vi er i gang med at hjælpe projekt og markedsføring. Projekt er i gang med at bygge modellen og, vi har fundet ud af hvordan vi skal bygge den Markedsføring er i gang med rapporten og hjælper ellers til med maskinen. Robotstyring det går godt og de er godt i gang med deres robotter og deres programmering.

02.11.2018

Markedsføring er næsten færdige med vores plakat. Kerneværdier er gået igangsat med vores billederapport. Projekt har lavet en skitse af vores model. Robotstyring arbejder koncentratoren med sin robot

01.11.2018

Projekt har været i gang med at lave modellen af vores genbrugsmaskine, og har alle arbejdet koncentreret. Det går fint, der var lidt problemer med en af deres robotter, men det bliver ved med at prøve at løse det, men ellers går det godt

31.10.2018

Markedsføring har fået nogle rigtig gode ideer til hvordan de skal fremvise vores produkt. Robotstyring har været godt i gang med at lære programmet at kende og nu er de godt i gang med at programmere. Projekt har fundet en god løsning og har tegnet en skitse af maskinen.

30.10.2018

I dag har projekt arbejdet med at udvikle på den ide vi er blevet enig om. Robotstyring er blvet færdig med at bygge deres robot og er gået godt i gang med at lære systemet af kende

30.10.2018

Projekt er kommet med en masse gode løsninger og er i gang med at diskutere om hvilken vi skal bruge. Markedsføring er kommet godt i mål med vores logo og slogan. Og robotstyring er gået i gang med at bygge med en større og svære robot.

26.10.2018

Vores fælles logbog Vi har stemt om vores problem og blevet enige om at det er genbrug af skrald. Projekt har prøvet at finde en løsning, og har fået skrevet alle deres ideer ned. Markedsføring havde tænkt over hvordan at de skal fremvise vores ide på en god måde. Robotstyring har fået bygget en masse gode figurer som kan hver deres ting.