Satelitterne

Vores hold bestod af 13 personer, men der var 2 der ikke kunne koncentrere sig, men det forhindre os ikke. 
Bildeblogg

08.11.2018

R: de har klaret M01M11 P: de har malet og næsten lavet modellen færdigt M: Har lavet flyers og plakat. K: er begyndt på plakat

06.11.2018

Logbog 06/11-18. R: De er igang med at løse en bane hver. P: Fremlæggelsen er færdig. Modellen er igang med at blive malet. Rapporten er næsten færdig. K/M: Vi har næsten lavet banner færdigt og er igang med flyers.

05.11.2018

Logbog 05/11-18 Robotstyring: Bygget videre på deres ene robot Marketing + kerneværdi: Vi har lavet marketings rapport, og har lavet lidt videre på planchen Projekt: En er blevet fordi med en planche, og har lavet noget IPad fremlæggelse En anden har skåret i deres model Den sidste har lavet meget på deres rapport, men er ikke færdige endnu, og har hjulpet med modellen/prototypen

02.11.2018

Fredag 2/11-18 Projekt: I projekt har de haft lidt travlt, så de har delt opgaverne op En af dem har arbejdet på prototypen En anden er begyndt på rapporten Den tredje har arbejdet på planchen Markedsføring: De har lavet deres regnbue banner De er også begyndt på rapporten Robotstyring: De har øvet sig på at programmere robotterne på banen Kerneværdi: Vi har observeret de andre Vi har skrevet rapport Vi har delt Chips ud i en pause

01.11.2018

1/11-18 Marketing: De har fundet farver til vores planche Projekt: De har tænkt over hvordan de skal lave deres prototype Robotstyrring: De har lavet nogen forskellige robotter og programmeret dem Dem fra robotstyrring snakker ikke så meget, så dem fra kerneværdier, er mere inde hos dem Kerneværdi: Vi har observeret det de andre har lavet, og så har vi holdt en pause med vores hold, hvor vi delte cookies ud.

31.10.2018

Logbog 31/10-18 Alle % kærneværdier og Robot styring: De er blevet færdig med tjeklisten. Kærneværdier: Vi har fokuseret mere på robotstyring denne her gang fordi vi plager at fokusere mer på de andre. Robotstyring: De har øvet sig og arbejdet på nogle detaljer.

30.10.2018

Logbog 30/19-18 Alle %Robot styring: Vi har arbejdet på et problem og løsningen. Robot styring: De har bygget en bane til robotten nede i sløjd. De har bygget og programmeret en robot.

29.10.2018

Logbog 29/10-18 Projekt: De har fundet et problem og løsning på selve problemet og de arbejder videre... Marketing: De har lavet et banner, et slogan og et logo og de arbejder videre..... Robotstyrring: De er blevet færdige med robotten, de synes selv at det er gået ret stærkt. Kerneværdier: Vi har opsummeret på hvad de andre har lavet og vi har også fundet ud af hvad vi skal bruge til at holde en hyggelig pause.

26.10.2018

Logbog: Projekt gruppen: “Vi har fundet et problem og fundet en løsning på det. Vi har også læst om hvad de gør nu og hvad de gør for at få det løst.” Markedsføring: “Vi er gået i gang med vores præsentation og har fået forklaret hvad vi skal arbejde videre med.” Robot styring: “Vi har bygget på vores robot” Kerneværdier: “Vi har fået forklaret hvad vi skal arbejde med og har været rundt og opsummeret på hvordan det går med de andre og hvor langt de er kommet.”