Ressurser for veilederen

Å være veileder for FIRST® LEGO® League er både en krevende og givende opplevelse! For å spille deg god har vi laget ressurser du kan bruke! På denne siden finner du nedlastbare presentasjoner, dokumenter og maler, og i menyen kan du blant annet lese veilederens Quick start og andre veilederes erfaringer med organisering.

KOM I GANG


slik-gjor-du-det - en guide til veilederen 


123-kom-i-gang - en presentasjon for bruk i klasserommet
(Dette er 2022-versjonen. Versjonen for 2023 kommer!)


Oppdragsheftene

Veilederheftet, Deltakerheftet og Regelheftet finner du på Veiledersiden som du får tilgang til ved påmelding. Heftene kan lastes ned under fanen "Nedlastninger" på Veiledersiden fra oppdragsslipp i september. 

I Veilederheftet finner du forslag og veiledning til gjennomføring av FIRST LEGO League gjennom 12 økter. Det er ikke et krav om å følge veilederheftets økter, det er kun et veiledende forslag, men det kan være til god hjelp, spesielt om man er ny.

Vi anbefaler alle å sette seg godt inn i Veilederheftet, Oppdraget og reglene for deltagelsen. 

Scroll ned for å se de nedlastbare ressursene våre. 

Lengre ned på på siden finner du en oversikt over et bredt utvalg ressurser som presentasjoner, dokumenter, maler, logoer og andre ting du måtte trenge i løpet av deltagelsen. Om det er noe du mener mangler, send oss en mail, vi utvikler ressurser fortløpende.

 


IMG_9865x