Sunstorm

 Vi er Sunstorm og vi er et sammensveiset lag. Vi kommer fra Digermulen skole, og vi er ni elever som går i :

5. klasse

6. klasse

7. klasse

Vi er to i 5., fire i 6. og tre i 7. klasse.

Navn: Christopher, Risa, Astrid, Madelen, Annabel, Tilde, Live, Rina og Boris 

Veileder: Magne Johnsen

Som sagt går vi på Digermulen skole, det er en liten skole og dermed blir vi godt kjent med hverandre. Derfor får vi gjort oppgavene uten problemer. Møter vi motgang eller hindringer, løser vi dem på en to tre.

Vi jobber bra sammen, men noen ganger kan vi bli litt uenige og distrahert av noen andre i klassen. Noen ganger har vi det litt morsomt med det vi gjør, men da kommer læreren vår å sier at vi må konsentrere oss om det vi gjør. Vi har en person som kan mye om tekniske ting og det er Christopher. Hvis vi har noe vi trenger hjelp med,så kan vi spørre han. Han er den som har hovedansvaret for programmereringen av roboten. 

I år er det første gang Digermulen deltar i First lego leauge, derfor er det ekstra vanskelig for oss og for lærerne som heller ikke har vært med før. Vi har vært på Newtonrommet og laget robot før, derfor kan vi litt, men vi har mye vi fortsatt må lære. Da vi fikk høre at vi skulle på First lego league, ble vi glade. Vi gleder oss veldig til turneringen fordi vi syns at det er veldig gøy og kjøre med roboten, og vi synes det er spennende å møte andre elever vi kjenner fra før, og å bli kjent med nye.