Lunde Gemini 6

Hei. Vi er fra Lunde Barneskole i Skien , vi er 67 elever og vi er med i First Lego League/ FLL. Navnet vårt er Lunde Gemini 6 into orbit.

Litt om oss:

Dette er noe vi har jobbet med i flere uker. Vi har 3 forskjellige grupper, det er teknologi, forskning og markedsføring.

I år handler FLL om verdensrommet og da har vi valgt å jobbe med hvordan astronautene kan overleve der ute, i en lengre periode. Vi har valgt en treningsykkel som både produserer strøm til romskipet og gir deg muskler og energi. Vi jobber så hardt vi kan å gjør vårt beste. Nå skal vi snart ut på Skogmo å få litt hjelp med sykkelen vi har lagd en power point om prosjektet vårt, koordinatorene våre har vært på NRK Radio, og sagt litt om hva vi har gjort,og hva ideen vår er.

 

Teknologiguppen:

Vi jobber med oppdraget de har fått. De programmerer roboten ved å sette sammen små biter, roboten må lades til slutt. Nå er vi ferdig med banen og oppdragene på banen

Forskergruppen:

De jobber med å forberede treningsykkelen som prouduserer strøm, og sender epost til tekniske personer som kan hjelpe dem.

 

Profileringsgruppa:

De jobber med å finne sponsor og lager logo til laget.De intervjuer også mange personer. De skal også markedsføre produktet forskningsgruppa har laget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Bildeblogg

22.10.2018

Her jobber teknologi gruppa med å finne ut løsninger til oppdraget de har fått.

Sponsorer

Apneseth rådgivning AS
ART Group
Dominos
Fargerike
Hushovd bygg as
Lia bygg
Privatmegleren
Telemark museum