Team Locus

Vi er team Locus (hold 2) i dag har markedsførings folkene fået undervisning af Jacob fra Hhx. Vi har delt det sådan at alle drengene er markedsførings folk og pigerne er forskere. 

Vi havde vejledning klokken 10.30 hvor vi fik en god lang snak med Michael og Florien. Det vi lige nu tager er nok engangsposer fordi det synes vi kunne være sjovt at arbejde med. 

Mvh. Team Locus ;-)

(Skrevet af Jens 7.C) 

Bildeblogg

08.11.2018

idag har vi været til crash test og det gik virkelig godt og vi fik næsten kun ros men også lidt konstruktiv feedback. vi fik ordnet vores fremlægelse samt vores projekt som blev rigtig flot. der var lidt problemer som vores lære hjalp os med og det blev ordnet. (skrevet af Johannes) team locus.

07.11.2018

Vi har lavet vores fremlæggelse færdig både Markedsføringsfolkne, robotkørerne og forskerene. Vi har øvet os meget på vores fremlæggelser. så vi har ikke lavet det helt store idag det er derfor denne bildeblog ikke bliver så lang :) - Team Locus (hold 2) (skrevet af Jens 7.C)

06.11.2018

idag har vi bygget en visuel prototype uden de funktioner den rigtige skal have, vi har også skrevet vores raport(er) færdie, vi havde et lille skænderi men fandt ud af det igen mvh. team locus

05.11.2018

I dag har vi arbejdet på prodotypen, lavet på vores kerneværdi's plakat & fundet fakta om vores emne søvnløshed, fællesskabet er okey nogen gange mister vi overblikket men vi får det hurtigt igen mvh, team locus:-)

02.11.2018

Idag har vi fundet på et nyt problem det er søvn fordi astronauterne for ikke nok søvn når de er på ISS eller andre rumrejser. Det er mest på grund af larmen. Hvis man ikke for nok søvn kan man blive traumatiseret eller få andre psykiske sygdomme. Vi har også fundet en masse sponsore til vores bod og nogle lodtrækninger. Vi havde lidt Teamworks problemer som blev løst og vi er nu blevt et meget bedre Team. (skrevet af Johannes fra Team Locus)

01.11.2018

det er gået okay idag samarbejdet er fint nok men kunne blive bedre. forskerne har arbejdet en helt masse uden rigtig at være kommet så langt, og så skrottede vi den ide vi havde på grund af problemer. men nu har vi viagået den ide på en anden måde. markeds-førerne har lavet ret meget i starten men så blev ideen skrotted og alt arbejdet var spild af tid.

01.11.2018

Vi er team Locus (hold 2) i dag har markedsførings folkene fået undervisning af Jacob fra Hhx. Vi har delt det sådan at alle drengene er markedsførings folk og pigerne er forskere. Vi havde vejledning klokken 10.30 hvor vi fik en god lang snak med Michael og Florien. Det vi lige nu tager er nok engangsposer fordi det synes vi kunne være sjovt at arbejde med. Mvh. Team Locus ;-) (Skrevet af Jens 7.C)

30.10.2018

Hej lærere I dag har vi (Team "Locus") søgt mere info. Vi har også brainstormet og kommet tættere på vores emne. Vi har fundet stor hjælp hos vejlederne. Både Sabina og Michael har hjulpet os meget. Samabejdet er bedre end i går men stadig ikke helt til tops. Vi skal også være bedre til at fokusere lidt mere. Mvh. Gruppe 2

29.10.2018

gruppe 2 (Team Locus) Vores samarbejde kunne sagtens være bedre da det ikke er alle der laver noget. Jeg tænker at vi er nået okay langt med for i morgen af skal vi alle hver i sær lave en hel det mere end i dag.