Tusen takk!

13. november ble FIRST LEGO League arrangert for 22. gang i Skandinavia! 

turnering-bergen
I år 2000 ble den første FLL-turneringen arrangert på Bodø lufthavn av FIRST Scandinavias stifter, Per-Arild Konradsen. Den gang deltok 13 lag. I år deltar over 1100 lag i alderen 6-16 år i rundt omkring i våre 50 turneringsbyer! 

Etter en tid med pandemi og restriksjoner, er det helt tydelig utrolig godt for lagene, veilederne, dommerne, arrangørene og alle andre FLL-entusiaster å møtes igjen. Pandemien har gitt oss mange utfordringer, men kanskje gjør det også at vi i dag og i fremtiden, setter ekstra stor pris på å kunne møtes for å feire FIRST LEGO League. I dag var det i alle fall store jubelscener rundt omkring i Skandinavia ❤️
I 2019 skrev vi noen ord etter turneringsdagen, og siden vi nesten på dagen to år etter, igjen kunne oppleve FIRST LEGO League som det skal være, vil vi gjerne gjenta disse ordene igjen. 

⭐️⭐️⭐️
TUSEN TAKK!
⭐️Tusen takk til alle lag for at dere har gitt oss smil, tårer, klemmer og magiske øyeblikk! 
⭐️Tusen takk til alle veiledere for at dere gir barn mulighet til å oppleve mestringsglede med realfag, innovasjon, koding, ekte problemstillinger og ikke minst samarbeid, inkludering, vennskap og sunn konkurranse. Dere gjør en viktig forskjell!
⭐️Tusen takk til alle prosjektledere for den fantastiske jobben dere gjør! Dere vet hvem dere er, og dere skaper magi!
⭐️Tusen takk til alle dommere for at dere lar alle barna få være stjerner for en dag! Dere er så herlige!
⭐️Tusen takk til alle våre sponsorer, både skandinaviske og lokale for at dere hjelper oss å nå så mange barn og unge!
⭐️Og tusen takk til alle frivillige som står på for å skape en opplevelse som ingen av oss noen gang kommer til å glemme! 

De regionale finalene i FIRST LEGO League 2021 er over. Gratulerer så mye til dere alle sammen - DERE ER ALLE VINNERE! 

*Pandemien er ikke over, og mange turneringsbyer har måttet gjøre tilpasninger og noen få har blitt nødt til å utsette. Vi kommer i mål sammen, og én dag vil pandemien være historie.
 
turnering-bergen