Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

Lag: Vallaskolan

Kämparglöden lyser i laget!

Nu är det inte långt kvar tävlingen i Oslo och vi har fullt upp hela tiden. 

Forskningen håller på att utveckla deras idé och lösning. Den svenska miljömyndigheten har kontaktat oss vi planerar ett möte där vi ska presentera vårt projekt för att de hade hört talas om oss och vårt projekt och var intresserad att hjälpa oss genomför vår idé. Vi fortsätter kampen mot antibiotikaresistens stenhårt!

I Marknadsföringen ökar antalet sponsorer hela tiden och våran monter utvecklas ständigt. Projektet sprids och marknadsförs mer och mer och vi har fortsatt startat konton på fler sociala medier för att kunna marknadsföra oss ännu mer. Dessutom har vi kontakt med vår lokala tidning för att planera en träff där vi ska bli intervjuade om vårt projekt så fler människor blir medvetna om problemet med antibiotikaresistens och våran lösning.

På Programeringen har vi byggt om designen på roboten till en ny och förbättrad konstruktion för att få en stabilare och effektivare robot. Pågrund av detta ligger vi lite efter i fas men vi kämpar på hårdare än någonsin för att klara så många uppdrag som möjligt.

Stämningen i laget är på topp och vi tillbringar eftermiddagarna på skolan för att fortsätta jobba med FLL. Vi har gått in för detta till 100%. Vi är taggade och ser extremt mycket fram emot tävlingen i Oslo i helgen! 

//Vallaskolan
logologologo
logologologo