Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

Nyheter fra Lillestrøm

FLL 2017 går på Bråtejordet skole

For første gang i vår 11 årige historie skal FLL Lillestrøm ikke arrangeres på Høgskolen på Kjeller. Denne gangen skal vi til Bråtejordet skole som ligger langs Bråteveien på Strømmen. Dette er en helt ny og veldig fin skole, som har alle de fasiliteter som skal til for å få et veldig bra arrangement. Vi gleder oss!
1. oktober 2017

Gratulerer til Anders´ Engler!

Anders´ Engler fra Bråtejordet skole vant FIRSDT Lego League Champion prisen i Lillestrøm. De vant også forkningsprisen og robotkonkurransen, der de fikk 612 poeng. Det var 7. beste poengsum i Skandinavia i år.
7. november 2015

Veiledermøte og programmeringskurs

Kunnskapsbyen Lillestrøm inviterer lagene som deltar i FLL Lillestrøm til veiledermøte og programmeringskurs tirsdag 7. oktober. Dette foregår på Høgskolen på Kjeller, i deres nye flotte Legoverksted. 2 ungdommer og 2 veiledere fra hvert lag kan delta.
1. oktober 2014

Dette er lagene i FLL Lillestrøm

For første gang har vi i år full turnering i Lillestrøm. Vi har satt grensen på 16 lag, og har i år måttet fordele lag til andre byer for at alle skulle får være med. Vi er veldig glad for den store oppslutningen! Noen lag deltar for første gang, noen har vært med flere ganger tidligere. Dette er lagene du møter i Lillestrøm 8. november.
1. oktober 2014

Superminds, Dudes of Norway og GeekinAround er alle FLL Champion i Lillestrøm!

En feil i det nettbasert poengberegningssystemet som brukes under turneringen har ført til at vi i etterkant av turneringen har kåret hele tre vinnere i Lillestrøm. Poenggivningen foregår slik at dommerne registrerer score på lagene i de enkelte kategorier. Dersom det er veldig jevnt om Championsprisen er det i et dommermøte etter finalen i robotkonkurransen at dommerne gjør sine endelige vurderinger. I år viste det seg at systemet ikke vektet resultatene fra robotkjøringen riktig. Dette ble vi som arrangør gjort oppmerksom på noen dager etter konkurransen. Det viste seg at vi fikk tre jevne lag, og vi har derfor valgt å kåre alle de tre lagene til FIRST Lego League Champions i Lillestrøm.
27. november 2013

Årets oppgave- Nature´s Fury

29.-30.august møttes alle prosjektlederne i FLL Skandinavia i København, for å diskutere årets oppgave. Vi må bare si det; GLED DERE! Årets oppgave heter Nature´s Fury, og er virkelig full av spennende og lærerike oppgaver. Som vanlig tar FLL-oppgaven tak i et svært aktuelt tema for vår tid. Denne gangen er det naturkatastrofer, eller naturens vrede, som skal utforskes. Hva skjer når naturens krefter skader mennesker og eiendom? Er det mulig å forebygge? Hvordan redder man mennesker fra katastrofene? I år vil FLL-lagene få bryne seg på både nødlandinger med fly, tsunamier og hus som kollapser.
30. august 2013

Her ser du hvem som er årets dommere...

Dommerne er uvurderlige i gjennomføringen av FIRST Lego League. I Lillestrøm er vi så heldige å ha et sterkt fagmiljø med mange engasjerte mennesker som gjerne vil at ungdom skal studere og jobbe med realfag og naturvitenskapelige fag. Og så er nok en del av de veldig glad i å bygge med lego også... :)
30. oktober 2012

Her er sponsorene til FLL Lillestrøm

Uten sponsorene ville det neppe blitt noen FLL-turnering i Lillestrøm. Vi er svært glad for å ha følgende virksomheter med på laget i år! Forsvarets forskningsinstitutt ROAF - Romerike Avfallshåndtering Akershus Energi AS Norsk Institutt for Luftforskning (NILU) Saint-Gobain Byggevarer as Interreg-prosjektet FEM Kunnskapsbyen Lillestrøm er arrangør, og Høgskolen i Oslo og Akershus stiller sine flotte lokaler til disposisjon! En stor takk til alle sammen!
30. oktober 2012

Send oss info om laget!

På turneringen i Lillestrøm har vi en konferansier som blant annet skal presentere lagene under innmarsjen. Til den og også underveis i konkurransen trenger konferansieren info om lagene. Dette er en fin mulighet til å få fin omtale allerede fra starten av konkurransedagen, og gjøre seg bemerket blant dommerne. Jo mer interessant konferansieren har å si om dere, desto bedre er det :) Veilederne har fått et skjema som skal fylles ut. Send det til prosjektleder innen 1. november
30. oktober 2012

1 | 2   Neste »
logologologo
logologologo