Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

Veiledermøte og programmeringskurs

Publisert: 1. oktober 2014

Kunnskapsbyen Lillestrøm inviterer lagene som deltar i FLL Lillestrøm til veiledermøte og programmeringskurs tirsdag 7. oktober. Dette foregår på Høgskolen på Kjeller, i deres nye flotte Legoverksted. 2 ungdommer og 2 veiledere fra hvert lag kan delta.

Vi har plass til 30 stykker i rommet, og må derfor begrense antall plasser pr lag. Det kan delta 2 ungdommer på programmeringskurset, og 2 veiledere (skal ha møte i et klasserom). Vi starter med en kort felles introduksjon, og deler så i kurs og møte. Av erfaring vet vi at noen lag ikke deltar (noen kommer blant annet langveis fra, og det kan bli mulighet for å få med flere ungdommer. Derfor: Meld på det antallet dere ønsker, så skal vi fordele plassene slik at regnestykket går opp. 

 

Ta med følgende til programmeringskurset (og pass på å holde orden på utstyret mens dere er der):

  • Egen robot med tilhørende klosser
  • Egen PC med program for programmering ferdig installert 
  • Skrivesaker for å notere opp gode tips…

På veiledermøtet går vi gjennom årets oppgaver – både forskningsoppgave og robotkonkurransen – samt hva som skal skje på konkurransedagen (befaring i lokalene). Varighet max 2 timer på møtet, kurset er planlagt til 2 timer så får vi se hvor mye spørsmål det blir.  

 

Påmelding sendes til undertegnede på e-post: kristin@kunnskapsbyen.noFrist for påmelding til kurs og møte: fredag 26. september.

 

Vi håper vi ser mange av dere på kurs og møte!

 

Hilsen Kristin og Jan C.


logologologo
logologologo