Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

Lag: High Water

Dag 14. High Water Davik

6. og 7. november
Hig Water - Davik Oppvekst
No er det siste veka før turneringsdagen på Eid. Så no er det skikkelig innspurt. Det er også frist på rapportane og derfor har vi veldig fokus på det. 
Igår gjorde ferdig brosjyre som vi skal dele ut på turneringsdagen og begynte skikkelig på standen og alle plakatane vi skal ha på den. Vi snakka også med ein journalist som vi blei tipsa om å ringe når vi fekk besøk av Helene Frihammer fra Klimapartnere. Veldig lærerikt og så mange nyttige tips vi fekk når Helene var på besøk på fredag. Snakka også litt meir med Helene på epost for noken nyttige linker. 
Vi har også frist for rapportane vi alle skal skrive derfor har vi fokusert veldig på å finpusse dei og gjere dei så bra som mulig. Vi på marknadsføring skal både skrive marknadsføringsrapport og kjerneverdirapport så vi har jobba veldig masse med dei.
Vi har itillegg komt veldig langt på standen med plakatar. Det er mykje arbeid med plakatar, bilde og tekst. Eg anbefale dykk alle til å lage ein klar og tydelig plan på kva man må få gjort i løpet av dagen. Det har iallefall hjulpet oss veldig mykje. Både med gruppa og heile klassa er det veldig nyttig. VI ER EIT LAG! Det er intens jobbing på gang mellom gruppene og klassa, men vi har det gøy selvfølgelig.
Halle gruppene jobbar hardt med rapportane. Teknologi finpussar på oppdraga dei skal gjennomføre på robotbana. Forskning gjer ferdig modellen og laga klart alt av informasjon. logologologo
logologologo