Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

Lag: Kerteminde Byskole

Lag: Kerteminde Byskole

Den sidst hele dag😢😍

Idag har vi haft FLL hele dagen for sidste gang. 

Imorges gik marketing og forskning straks igang med at skrive tekst. Marketing skrev ting som vi skal fortælle for dommerne og tekst vi skal hænge op ved boden og forskning skrev det de skal sige for dommerne. Natalie fra forskning vil skrive nogen slags hjælpe kort som marketing skal havde med når de skal snakke foran dommerne. Da marketing var færdig med at skrive tekst gik de over i billede kunst og lave ting til vores bod. Vi lave vores konkurranse færdig og vi starte på vores quiz men vi blev enig om at det var vigtigere at lave ting til vores bod og gøre den helt færdig så derfor laver Jakob den der hjemme. Så har vi også lavet en reklame film vi mangler bare de sidst klip og så skal Jose redigere den. Vi har klippe baktier ud som vi skal havde hængene på boden og vi laver vores bander helt færdi, vi skrev vores navne på dem og hvilket hold vi var på. Så har vi lavet skilte og lavet vores plakater færdig. Vi har også hængt nogen papir rundt på skolen. vi gik allesammen ned til Claus som er vores viseleder og fik lov til at gå ned i netto for at finde nogen primer og noget lækkert vi kan havde stående på vores bord. 

Forskning har skrevet hele dagen og øvet sig på hvad de skulle sige så nu er de næsten helt klar, imorgen skal de lave en slid video som de skal vise for dommerne og så skal vi bygge en model som de også kan vise. Ned ved robot går det meget bedre der har fået 70 point og de er næsten færdig med alle opgaverne og endelig har fået den til at køre helt perfekt. De har sagt at den failer 3 ud af 10 gange.  

Til sidst læste vi næsten det hele op fra hinanden og imorgen skal forskning  præsenterer ders opfindelse for os som om vi var dommerne og vi skal stille spørgsmål til dem. Vi fik også vores t-shirt idag de er grå og imorgen skal vi ud at tage gruppe billede og et billede af være person som vi skal hænge op ved boden 
logologologo
logologologo