Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

Høst er tid for FLL-kurs!

Publisert: 1. september 2016

Nå er det ikke lenge til oppdraget slippes og i høst har FIRST Scandinavia kurs for Tekna i Oslo, Aspåsen skole i Bodø, Helgeland, Kongsberg og Drammen. Engasjementet på kursene er fantastisk og deltakerne på kursene har virkelig gitt av seg selv!

Det nærmer seg prosjektstart og mange kommuner og skoler holder kurs for sine veiledere. Noen av disse kursene er vi i FIRST Scandinavia så heldige å få holde! Vi tjuvstartet kursaktiviteten i vår med et kurs for ingeniører i Tekna, før vi nå er inne i en periode med flere kurs. Veiledere fra Aspåsen skole i Bodø, Helgeland, Kongsvinger og Drammen kurses i FLL; organisering, forskningsmetodikk og programmering. I tillegg holder vi et til kurs for Tekna-medlemmer i Oslo. Tilbakemeldingene har vært gode, og vi håper veilederne føler seg beredt til å ta fatt på årets sesong.

I løpet av de neste dagene og ukene vil dere stadig finne oppdatert informasjon på hjernekraft.org. Veilederheftene er snart klare på alle språk, og det kan være smart å bla gjennom heftet før prosjektstart. Det er fortsatt ledige plasser i noen av byene. For de som ikke har meldt seg på, er det bare å trykke på påmeldingslinken på forsiden, så gleder vi oss til ny sesong med oppdragsslipp 10. september kl. 13! :)
logologologo
logologologo