Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

World Class - litt praktisk informasjon

Publisert: 22. oktober 2014

Det er litt over to uker igjen til turneringsdagen. 875 lag jobber med årets tema "World Class" og flere hundre roboter er i ferd med å bli konstruert og programmert.

Film fra en turneringsdag
Hvert år er det mange nye lag som deltar. Da blir det mye nytt å sette seg inn i og hva som forventes på turneirngsdagen kan være vanskelig å se for seg. Vi anbefaler å ta en titt på filmen "Turneringsdagen" for å se et eksempel på hvordan turneingsdagen forløper. Dere finner også et stort bildearkiv fra tidligere turneringer her.

Bedømming
På turneringsdagen vil alle lagene kjøre tre innledende runder på robotbanen og de skal gjennom tre presentasjoner i kategoriene Forskning, Teknologi og Markedsføring/ Samarbeid. Her vil de møte dommere som kommer fra næringsliv og utdanningsinstitusjoner. Dommerne har kriterier de skal bedømme lagene på og dere finner skjemaene her.

Ekstra t-skjorter
For lag som har bestilt ekstra t-skjorter så er disse nå ferdigprodusert og vil bli sendt ut denne uken.

Oppdateringer
I tillegg til prosjektoppgaven kommer det oppdateringer som presiserer uklarheter i årets oppdrag. Her må alle lagene jevnlig inn å sjekke om det er kommet flere til som er relevant for det de jobber med. Disse oppdateringene finner e dere her.

World Class - litt praktisk informasjon

logologologo
logologologo