Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

Jr.FLL Online Showcase

Publisert: 30. september 2014

Nå har Jr.FLL lagene muligheten til å vise resultatet av sitt arbeide med årets oppdrag til familie, venner og andre registrerte Jr.FLL over hele kloden!

Velkommen til Jr. FLL Online Showcase

Som en del av Jr.FLL oppdraget blir lagene bedt om å dele med andre det de har lært. Mange lag deltar på lokale Jr.FLL turneringer, men ikke alle har denne muligheten. Gjennom å melde seg på Jr.FLL Online Showcase kan lagene dele det de har lært, og møte andre lag fra hel verden interaktivt! 

Merk at dette tilbudet er en frivillig aktivitet laget kan benytte seg av. Men det kan være en lærerik erfaring for barna å delta på denne showcasen, med mulighet for å lese andre lag sitt bidrag til årets oppdrag, samt å komme i kontakt med andre lag fra 28 forskjellige nasjoner :) 

LAGET DITT
Som et offisielt registret Jr.FLL lag kan dere lage en profil for ditt lag. Det kan inkludere informasjon om lagposteren, modellen eller forskningen dere om årets oppdrag. Dere kan lage en logo som representerer laget ditt og laste opp bilder. Når dere har lagd lagets profil kan dere sjekke lagprofilene til andre Jr.FLL lag over hele verden og se hva de har arbeidet med. Hvordan ser posteren deres ut? Hvordan ser modellen deres ut? Dere vil ha muligheten til å gi dem klistremerker for den gode jobben de har gjort. For eksempel kan dere gi et av klistremerke til lag som dere ønsker å få komme i kontakt med. Et annet gir dere til de som dere synes utviser gode kjerneverdier. Et annet igjen gir dere til lag som deres synes har jobbet godt med oppdraget – kanskje lærte dere noe nytt ved å lese nettopp deres løsning på oppdraget? Det er i alt 10 forskjellige klistremerker dere kan gi til lag dere synes fortjener det for arbeidet de har gjort med årets oppdrag. 

VENNER OG FAMILIE
Jr.FLL Online Showcase er en flott mulighet for laget ditt å dele det dere har lært med venner og familie. Dere kan dele profilen deres gjennom både Facebook, Twitter og epost.

FINN ET LAG
Det fins en søkemotor på nettsiden der dere kan finne lag fra hele verden. Hvilket land ønsker dere å se på? USA? Chile? Singapore? Det er hele 28 land representert i Jr.FLL Online Showcase som dere kan ta kontakt med, eller bare lese oppdraget til. 

HVORDAN REGISTRERE SEG
Registrerte Jr.FLL lag kan registrere sin online profil her

For mer informasjon om Jr.FLL Online Showcase følg denne linken til den amerikanske Jr.FLL siden.

 Eller send en epost til Mariann i FIRST Scandinavia. 
Jr.FLL Online Showcase

logologologo
logologologo