Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)

Årets oppdrag og utstyr

Publisert: 20. august 2014

Vi er igang for fullt etter sommerferie og det er gledelig å se at hele 583 lag er påmeldt allerede!

Det vi først og fremst jobber med nå er å ferdigstille oppdraget, få på plass de siste logistikkdetaljer, samt forberede prosjektledersamlingen vi har i neste uke.

Årets tema er kjempespennende, og robotbanen byr på utfordringer på mange nivå. Vi håper at flere lag melder seg på og deltar!
Påmeldingen vil være åpen så lenge det er tilgjengelig plass i de aktuelle byene, men det kan være lurt å melde seg på innen 1. september slik at vi rekker å sende ut Challenge settet før oppdraget lanseres. Man melder seg på her.

Prosjektperioden går fra 13. september - 7. november. Lagene velger selv om de vil jobbe i hele perioden eller mer intens i en kortere periode. Vi anbefaler alle veiledere til å lese "Veilederhefte" hvor man kan få mange gode tips til organisering og gjennomføring. Veilederheftet kan lastes ned her.

Utsending av Challenge sets

Vi starter utsending av Challenge sets i neste uke. Alle lag som har bestilt og betalt for settet vil motta settet i god tid før oppdraget lanseres 13. september.

Challenge settet består av:
- nummererte poser med LEGO. Det er en egen pose med klosser til hver installasjon. Så det er derfor smart å ta en pose + tilhørende byggeinstruksjon og Ikke blande posene sammen.
- en pose med Dual lock (borrelås). Disse brukes for å feste enkelte installasjoner til robotmatten
- en robotmatte

Byggeveiledningene til installasjonene vil bli publisert sammen med resten av årets oppdrag 13. september kl. 1300.

logologologo
logologologo