Velkommen til FIRST® LEGO® League

- en spennende kunnskaps- og teknologiturnering for barn og unge (10-16 år)
Du er her: FLL Jr. > FLL Jr. > FLL Jr. Online Showcase

FLL Jr. Online Showcase


Få kontakt med andre FLL Jr.-lag fra hele verden!


Velkommen til FLL Jr. Online Showcase

Som en del av FLL Jr.-oppdraget blir lagene bedt om å dele med andre det de har lært. Mange lag deltar på lokale FLL Jr.-turneringer, men ikke alle har denne muligheten. Gjennom å melde seg på FLL Jr. Online Showcase kan lagene dele det de har lært, og møte andre lag fra hel verden interaktivt!

Merk at dette tilbudet er en frivillig aktivitet laget kan benytte seg av. Men det kan være en lærerik erfaring for barna å delta på denne showcasen, med mulighet for å lese andre lag sitt bidrag til årets oppdrag, samt å komme i kontakt med andre lag fra 28 forskjellige nasjoner :) 

LAGET DITT
Som et offisielt registrert FLL Jr.-lag kan dere lage en lagprofil for deres lag. Det kan inkludere informasjon om lagposteren, modellen eller forskningen dere om årets oppdrag. Dere kan lage en logo som representerer laget ditt og laste opp bilder. Når dere har lagd lagets profil kan dere sjekke lagprofilene til andre FLL Jr.-lag over hele verden og se hva de har arbeidet med. Hvordan ser posteren deres ut? Hvordan ser modellen deres ut? Dere vil ha muligheten til å gi dem klistremerker for den gode jobben de har gjort. For eksempel kan dere gi et av klistremerke til lag som dere ønsker å få komme i kontakt med. Et annet gir dere til de som dere synes utviser gode kjerneverdier. Et annet igjen gir dere til lag som deres synes har jobbet godt med oppdraget – kanskje lærte dere noe nytt ved å lese nettopp deres løsning på oppdraget? Det er i alt 10 forskjellige klistremerker dere kan gi til lag dere synes fortjener det for arbeidet de har gjort med årets oppdrag.

VENNER OG FAMILIE
FLL Jr. Online Showcase er en flott mulighet for laget ditt å dele det dere har lært med venner og familie. Dere kan dele profilen deres gjennom både Facebook, Twitter og epost.

FINN ET LAG
Det fins en søkemotor på nettsiden der dere kan finne lag fra hele verden. Hvilket land ønsker dere å se på? USA? Chile? Singapore? Det er hele 28 land representert i FLL Jr. Online Showcase som dere kan ta kontakt med, eller bare lese oppdraget til.

HVORDAN REGISTRERE SEG
Registrerte FLL Jr.-lag kan registrere sin online profil her

For mer informasjon om FLL Jr. Online Showcase følg denne linken til den amerikanske FLL Jr. siden.

Eller send en epost til Mariann i FIRST Scandinavia. 


 
       
                 
logologologo
logologologo